Antena Meniu Search
x

Update Mario, băiețelul dispărut aseară în Caraș-Severin și căutat toată noaptea de zeci de polițiști, a fost găsit

Un băiat de 9 ani este căutat de poliţiştii din Caraş-Severin, după ce a dispărut de la stâna în care locuia alături de părinţi. Ieri dimineață, Mario Aciobăniţei a plecat de la stâna unde locuia cu părinții, situată între Oraviţa şi Brădişoru de Jos, și nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.01.2022, 18:56

Mario Aciobăniței
Mario, un băiețel 9 ani, a dispărut în Caraș-Severin. Copilul a plecat de la stâna unde locuia cu părinții și nu s-a mai întors - IPJ Caraș-Severin

UPDATE 9:20 - Băiețelul a fost găsit

În urmă cu puțin timp, Mario a fost găsit pe raza orașului Oravița. 

"În acest moment, acesta se află în custodia poliției, urmând a fi prezentat cadrelor medicale pentru examinarea stării de sănătate a acestuia. Din punct de vedere vizual, acesta nu pare să fi suferit vătămări corporale, având o stare generală bună, nefiind victima niciunei infracțiuni. 

În cauză urmează a fi informați reprezentanții Direcției de Atoatsistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor. Polițiștii continuă verificările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și circumstanțelor care au condus la plecarea minorului de la domiciliu, precum și a împrejurărilor în care s-a aflat pe tot parcursul perioadei în care a fost plecat", informează polițiștii.

Pe acelaşi subiect

UPDATE 8:45 - Mario, căutat de zeci de polițiști

În cursul nopții, au fost continuate căutările minorului de 9 ani, plecat de la o stână de lângă Oravița. Minorul a fost văzut ultima dată, aseară, în jurul orei 19.00, pe raza orașului Oravița. La activitățile de căutare și scotocire au fost angrenate peste 80 de angajați MAI, dintre care 65 de polițiști, împreună cu polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri militari, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie suplimentat necesarul de forțe. De asemenea, au fost folosite aparate de vedere pe timp de noapte, din dotarea Poliției de Frontieră. Până în prezent au fost efectuate verificări și scotociri pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate, în stații CFR, la stâne și sălașe din zonă, precum și în alte locuri unde ar fi putut fi găsit, căutările fiind în desfășurare.

Părinţii au anunţat poliţia aseară, în jurul orei 21.30.

"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui minor de 9 ani, care a plecat de la stâna unde locuia cu părinții. În această seară (aseară), la ora 21.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Oravița au fost sesizați de către mama minorului despre faptul că în data de 18 ianuarie 2022, în jurul orei 09.00, Mario Pătru Aciobăniţei a plecat de la o stână situată între Oravița și Brădișoru de Jos și nu a mai revenit. Imediat după sesizare au fost demarate căutări și verificări pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate, în vederea depistării cât mai rapide a minorului", transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin. 

Semnalmente Mario Aciobăniţei:

- înălţime de un metru şi 20 de centimetri, păr blond, tuns scurt, ochi albaştri şi faţa ovală. 

Toți cei care îl văd sau pot da informaţii despre băiețelul dispărut sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mario, băiețelul dispărut aseară în Caraș-Severin și căutat toată noaptea de zeci de polițiști, a fost găsit