Antena Meniu Search
x

A fost arestat şoferul care a ucis o jandarmeriţă pe trecerea de pietoni, la Suceava. Fiica acesteia e încă în comă

A fost arestat şoferul care a ucis o jandarmeriţă pe trecerea de pietoni, la Suceava. Fiica acesteia e încă în comă, după ce au fost azvârlite violent de pe şosea de un tânăr care circula cu viteză.

Şoferul are 26 de ani şi permis de un an
A fost arestat şoferul care a ucis o jandarmeriţă pe trecerea de pietoni, la Suceava. Fiica acesteia e încă în comă - Observator.tv

A fost arestat şoferul care a ucis o jandarmeriţă pe trecerea de pietoni, la Suceava. Fiica acesteia e încă în comă, după ce au fost azvârlite violent de pe şosea de un tânăr care circula cu viteză.

Iulian Chetrariuc, 26 de ani, din comuna Mitocul Dragomirnei, tânărul care a produs accidentul grav pe trecerea de pietoni din municipiul Suceava, în urma căruia o femeie a murit, iar fiica acesteia se află în stare gravă la spital, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

În urma accidentului petrecut miercuri la prânz, pe numele lui Iulian Chetrariuc fusese emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind, în urma audierilor, introdus în arestul IPJ Suceava. 

Joi după-amiază, magistrații instanței de judecată în fața căreia a ajuns autorul accidentului, cu propunere de arestare preventivă, și-au însușit propunerea procurorilor și l-au trimis după gratii.

Pe acelaşi subiect

Cercetările întreprinse de polițiști au arătat faptul că principalul vinovat de comiterea gravului accident este șoferul autoturismului Audi. Polițiștii Biroului Rutier, care au făcut măsurătorile la fața locului și l-au audiat pe cel de la volan, au stabilit că acesta nu a acordat prioritate de trecere femeii și copilului acesteia, pe marcajul de trecere pentru pietoni. 

Tânărul are permis de conducere de un an de zile, martorii spunând despre mașina pe care o conducea în momentul accidentului că avea viteză mare.

O femeie în vârstă de 40 de ani, ofiţer de jandarmerie, a murit după ce a fost spulberată de un bolid Audi A8 pe o trecere de pietoni din zona Palatului de Justiţie din Suceava. Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A fost arestat şoferul care a ucis o jandarmeriţă pe trecerea de pietoni, la Suceava. Fiica acesteia e încă în comă