Antena Meniu Search
x

Video A fost inaugurat primul "ciot" de 10 kilometri din Autostrada Bucureștiului. Când va fi gata ultimul tronson

Avem o nouă bucată de autostradă, inaugurată chiar înainte de termen - prima de pe Autostrada Bucureştiului. Este vorba despre lotul 2 al Autostrăzii A0. Circulaţia a fost însă deschisă doar pe jumătate din porţiune, între DN1 şi A3. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 29.11.2023, 17:23

Vezi și

A fost deschisă circulația pe Lotul 2 al Autostrăzii de Centură Bucureşti-Nord, între nodul rutier cu DN1 şi nodul rutier cu A3. Lucrările au început în luna august 2022 şi au fost finalizate cu 7 luni mai devreme faţă de termenul contractual, a declarat Cristian Pistol, directorul general al CNAIR.

"Astăzi, în jurul orei 15, s-a dat drumul la primii 10 kilometri de autostradă din A0, practic o conexiune între DN1 și A3. Din cei 19 kilometri, doar 10 sunt funcționali în acest moment. Șoferii care vin dinspre Ploiești și vor să evite aglomerația de pe centură pot accesa acest tronson drum. Cei care vor să ajungă mai repede la mare trebuie să aștepte până la finalul anului viitor, când vor fi dați în folosință ceilalți 9 kilometri de autostradă", a transmis reporterul Observator Alin Stan.

Autostrada București reprezintă un nou inel de autostradă în jurul municipiului București, cu o lungime de aproximativ 100 de kilometri. Șoseaua de mare viteză se va conecta cu autostrăzile deja existente: A1, A2 și A3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » A fost inaugurat primul "ciot" de 10 kilometri din Autostrada Bucureștiului. Când va fi gata ultimul tronson