Antena Meniu Search
x

Prăpăd într-o comună din Gorj! Flăcări uriaşe au mistuit un depozit de lemn. Casele învecinate, în pericol

Un depozit de lemne a luat foc, iar flăcările imense, ce se vedeau de departe, i-au speriat pe vecini. Localnicii au alertat pompierii să oprească prăpădul.

Vezi și

Un depozit de lemne a luat foc, iar flăcările imense, ce se vedeau de departe, i-au speriat pe vecini. Localnicii au alertat pompierii şi trei echipaje au ajuns în grabă, să oprească prăpădul. Salvatorii au luptat, mai bine de două ore, să stingă vâlvătaia, ce ameninţa să se extindă.

Oamenii din comuna gorjeană Bengeşti-Ciocadia s-au speriat când, în puterea nopţii, au văzut flăcări imense, la depozitul de lemne al unui vecin. Vâlvătaia se vedea de departe.

Trei echipaje de pompieri au ajuns imediat la locul incendiului şi au încercat să stingă focul cât mai repede, pentru a nu se extinde.

Flăcările au cuprins tot depozitul, care a ars aproape în întregime.

Mai bine de două ore le-a luat pompierilor să stingă focul. Tot ei trebuie să stabilească, în urma unei anchete, din ce cauză a izbucnit incendiul devastator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Prăpăd într-o comună din Gorj! Flăcări uriaşe au mistuit un depozit de lemn. Casele învecinate, în pericol