Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Panică într-un bloc din Capitală. Două persoane şi un copil au ajuns la spital, după ce un apartament a ars în toiul nopţii

Doi adulţi şi un copil au ajuns la spital, după ce un apartament din sectorul 3 a fost cuprins de flăcări. Locatarii blocului au fost treziţi de o bubuitură.

de Redactia Observator

la 30.11.2017 , 08:43

Doi adulţi şi un copil au ajuns la spital, după ce un apartament din sectorul 3 a fost cuprins de flăcări. Locatarii blocului au fost treziţi de o bubuitură puternică, iar norul negru de fum s-a întins până la ultimul etaj. De teamă, oamenii s-au baricadat în case. Ulterior, pompierii au evacuat 50 de persoane din locuinţe. Multe dintre ele s-au speriat atât de tare încât au făcut atacuri de panică.

Era trecut de ora 3:00 când locatarii unui bloc din sectorul trei al capitalei au auzit o bubuitură. Un apartament de la etajul 1 luase foc şi ardea ca o torţă, iar fumul gros a cuprins, în câteva clipe, toată scara.

Oamenii s-au speriat când şi-au dat seama că sunt captivi în locuinţe. Au aşteptat echipele de salvatori, care au evacuat peste 50 de persoane.

Vezi și

Proprietarul apartamentului, în vârstă de 55 de ani, a avut arsuri grave şi a fost dus de urgenţă la spital. Alte două persoane, între care şi un copil, s-au intoxicat cu fum.

Din primele informaţii, focul ar fi pornit în urma unui scurtcircuit. Cauza exactă va fi, însă, stabilită după ce ancheta celor de la ISU va fi gata. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Panică într-un bloc din Capitală. Două persoane şi un copil au ajuns la spital, după ce un apartament a ars în toiul nopţii