Antena Meniu Search
x

A fost prins presuspusul criminal din Baia Mare. Doi soţi au fost găsiţi înjunghiaţi în propriul apartament (Video)

Presupusul autor al dublei crime din Baia Mare, de pe strada Gării, ar fi fost identificat. Surse citate de vasiledale.ro susţin că bărbatul a fost trimis la Sighet pentru a fi suspus unei expertize psihiatrice.

A fost prins presuspusul autor al dublei crime din Baia Mare. Doi soţi au fost găsiţi înjunghiaţi în propriul apartament - Imagine ilustrativă

Presupusul autor al dublei crime din Baia Mare, de pe strada Gării, a fost identificat. Bărbatul a fost trimis la Sighet pentru a fi suspus unei expertize psihiatrice.

Potrivit autorităţilor din Baia Mare, presupusul criminal se numeşte Malin Aurel Flaviu şi este o persoană fără adăpost.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de omor calificat, prevăzută si pedepsită de art. 188 alin.1 și art. 189 alin. 1, lit. f, Cod Penal, într-un imobil situat pe strada Gării din Baia Mare, aceasta dobândind calitatea de suspect în cauză, în cursul acestei zile.

De asemenea, persoana și-a manifestat acordul pentru internarea la Spitalul municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, sens în care a fost condus de către polițiști spre unitatea medicală menționată.

Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având drept scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Trei crime în Baia Mare, în mai puţin de 24 de ore

Trei crime, în mai puţin de 24 de ore, au îngrozit ieri oraşul Baia Mare. Poliţiştii au intrat în alertă după ce doi soţi au fost găsiţi dimineaţă înjunghiaţi în locuinţa lor. 

În timp ce asasinul era căutat de oamenii legii, într-o altă zonă din oraş, o elevă de 14 ani a anunţat că şi-a găsit tatăl mort, iar mama în comă.

Bărbatul de 51 de ani şi soţia lui au fost înjunghiaţi într-un apartament, pe strada Gării.

Anchetatorii au găsit locuinţa răvăşită, având motive să creadă că a fost vorba despre un jaf urmat de o dublă crimă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A fost prins presuspusul criminal din Baia Mare. Doi soţi au fost găsiţi înjunghiaţi în propriul apartament (Video)