Antena Meniu Search
x

Video A fost prins principalul suspect în cazul dublei crime din Botoșani. Nepotul femeii ucise la Manoleasa, alături de fiica ei, a fost filmat de camere

Polițiștii l-au prins și reținut, azi-noapte, pe principalul suspect în cazul dublei crime din Botoșani. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, rudă cu femeia omorâtă, alături de fiica ei, într-o casă din comuna Manoleasa. Anchetatorii urmează să stabilească motivul care a dus la oribila crimă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.11.2023, 18:46

Vezi și

Supectul principal în cazul dublei crime din Botoşani a fost prins şi reţinut. Bărbatul era căutat de oamenii legii de sâmbătă, atunci când cele două victime, o mamă şi fiica ei de 14 ani, au fost găsite fără viaţă, într-o casă incendiată. 

Inițial, soțul femeii a fost principalul suspect

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, o femeie de 47 de ani şi fiica ei de 14 ani au fost găsite moarte într-o casă părăsită din comuna Manoleasa. O femeie a observat fum ieşind din locuință şi a alertat vecinii. Oamenii au sărit în ajutor și au reușit să stingă incendiul, însă într-o încăpere le-au găsit pe cele două femei întinse pe jos, fără suflare. În prima fază, s-a bănuit că ar fi murit intoxicate cu fum, asta pentru că în cameră s-au găsit mai mulţi coceni arși într-un lighean metalic.

Poliţiştii au descoperit apoi că femeia de 47 de ani era tăiată la nivelul gâtului, astfel că au început cercetările pentru crimă. Inițial, soțul femeii a fost principalul suspect. Acesta a susținut însă tot timpul că este nevinovat. Bărbatul a declarat că soţia şi-a luat fiica şi a plecat de acasă acum o săptămână, fără nicio explicaţie. După câteva zile, au fost găsite moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » A fost prins principalul suspect în cazul dublei crime din Botoșani. Nepotul femeii ucise la Manoleasa, alături de fiica ei, a fost filmat de camere