Antena Meniu Search
x

Video A fost prins tânărul care a jefuit o bancă din Bucureşti doar cu o bucată de hârtie. Încă mai avea o parte din bani asupra lui

Tânărul care a jefuit marţi o bancă, în Bucureşti, doar cu un bilet de hârtie, a fost prins de poliţişti pe o stradă din sectorul 3. El a fost dus imediat la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.11.2020, 12:31

Vezi și
  • Autorul jafului de la agenţia BRD din Bucureşti a fost prins
  • Tânărul nu apucase să cheltuiască toţi banii

Poliţia Română: "În jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ieri ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită într-o agenție bancară din sectorul 2. Barbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale"

Tânărul are 30 de ani şi din primele informaţii ar fi un împătimit al jocurilor de noroc.

Reamintim că marţi, un bărbat a furat 10.000 de lei dintr-o agenţie BRD, folosind doar un o bucată de hârtie, pe care scria: "Ai 10 secunde sa-mi dai banii, altfel te tai".

Tânăra a acţionat butonul de panică şi i-a dat bărbatului toţi banii din sertar. Unitatea nu avea paznic, iar până au venit agenţii de pază, hoţul plecase deja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A fost prins tânărul care a jefuit o bancă din Bucureşti doar cu o bucată de hârtie. Încă mai avea o parte din bani asupra lui