Antena Meniu Search
x

Video A fost scandal la înmormântarea Corneliei Catanga. Diana Șoșoacă l-a sunat pe soțul artistei: "Să vină urgent toţi în cimitir!"

A fost scandal la înmormântarea Corneliei Catanga. Soțul și fiul artistei au încercat să îi convingă pe polițiști și jandarmi să amâne slujba pentru mâine. Rudele voiau ca apropiaţii să aibă suficient timp pentru a-i aduce un ultim omagiu cântăreței de muzică lăutărească. Nu s-a putut.

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 27.03.2021, 19:37

Vezi și
  • Artista a fost bolnavă de COVID-19, iar legea i-a obligat pe apropiați să își ia rămas bun astăzi

Aurel Pădureanu, soțul artistei: E posibil? Să nu vină lumea? A cunoscut-o o ţară întreagă! Dacă murea un politician, aştepta două, trei zile la el. Noi nu avem voie la artişti să vină!

Este suferința lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. Și-ar fi dorit ca artista să fie înmormântată mâine, în așa fel încât toți fanii şi prietenii să aibă timp să își ia rămas-bun. Nu s-a întâmplat așa. Jandarmii au venit la cimitirul Ghencea și i-au explicat bărbatului că înmormântarea trebuie făcută azi, conform legii.  

Reporter: De la spital ce v-au spus?

Rudă: Să mergem direct la capelă şi au zis dacă cumva reuşim aici să vorbim cu cineva să ne dea voie să o ţinem până mâine, să putem să o înmormântăm creştineşte... N-a venit coliva, n-au venit prosoape...

Pe acelaşi subiect

Reporter: Preot aveţi?

Rudă: Şi preotul vine acum. 

A intervenit și Diana Șoșoacă

Un scandal pe care senatoarea Diana Șoșoacă a încercat să îl transforme în haos. Minute bune l-a îndemnat pe soțul Corneliei Catanga la telefon să încalce regulile sanitare. 

Diana Șoșoacă, senator: Chemaţi-vă toţi prietenii, sute de oameni în cimitir! Ascultaţi-mă ce vă spun! Aşa au făcut toţi, altfel nu veţi reuşi! Sunaţi-vă în primul rând prietenii, să vină urgent toţi în cimitir! Urgent! Ăştia mă obligă să o îngrop astăzi.

Într-un final, rudele au decis ca înmormânatrea să aibă loc azi. Doar 30 de oameni au putut participa la înmormântare. 

Artista a murit ieri, la Spitalul Universitar din București, bolnavă de Covid-19. Avea 63 de ani. A ajuns la ATI în stare gravă, după zile în şir în care s-a trata acasă singură cu un medicament controversat. Medicii nu au putut să o salveze. Partenerii de scenă sunt şocaţi de dispariţia rapidă a cântăreţei. Loredana Groza a transmis un mesaj emoţionant: "Talentul uriaș, vocea, carisma, frumusețea și hazul Corneliei nu se pot compara cu nimeni si nimic! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit ca Artist și Femeie, Regină a muzicii lăutărești! Te voi păstra în inima mea..."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » A fost scandal la înmormântarea Corneliei Catanga. Diana Șoșoacă l-a sunat pe soțul artistei: "Să vină urgent toţi în cimitir!"