Antena Meniu Search
x

Trei copii au rămas fără mamă, după ce o şoferiţa a plonjat cu maşina într-un lac din Argeş. Oamenii au vrut să-l linşeze pe primar

Mama a trei copii a căzut cu maşina într-un canal, iar oamenii din comună i-au acuzat pe pompieri că au intervenit greoi.

Vezi și

O femeie, mamă a trei copii, a căzut cu maşina într-un canal, iar oamenii din comună i-au acuzat pe pompieri că au intervenit greoi. Iar primarul a fost la un pas să fie linşat, deoarece drumul nu ar fi fost semnalizat. Şoferiţa se întorcea acasă de la serviciu când s-a petrecut tragedia. Într-o curbă, în loc să vireze, a ţinut drumul drept. A plonjat în apă de la o înălțime de cinci metri. Nu a avut nicio șansă de supravieţuire.

Zeci de locuitori din comuna argeşeană Băiculeşti îi ajută pe pompieri să scoată maşina din apă.

Când autoturismul a fost adus la mal, oamenii s-au revoltat că pompierii, în loc să ajute mai întâi şoferiţa, s-au mobilizat să tragă maşina din canal.

Până la urmă, femeia a fost scoasă din maşină de martori. Şi tot ei au dus-o la ambulanţă.

MĂDĂLINA EPURE, ISU Argeş:

Intervenţia a fost destul de dificilă având în vedere condiţiile. Maşina era undeva la jumătatea canalului, acoperită total de apă. Colegii mei au căutat cu barca pneumatică.

Femeia în vârstă de 42 de ani se întorcea acasă de la lucru, pe acelaşi drum pe care îl făcea mereu. Aseară, însă, nu a mai virat la dreapta, așa cum ar fi trebuit, ci a mers drept și a plonjat în baraj. Iar canalul, adânc de zece metri, a înghițit autoturismul. Un bărbat a văzut totul şi a sunat la 112.

Am văzut acea maşină de la vreo 400 de m. Eram cu prietenul meu, la plimbare. Şi am auzit când a picat în apă, practic. S-a lansat direct din acea vizeză, nu înţeleg ce s-a întâmplat. Venea dinspre calea ferată şi a aterizat direct în apă, povesteşte martorul.

Mai multe echipaje de poliție, pompieri şi ambulanţă s-au mobilizat s-o salveze pe femeie.

Într-un suflet, a ajuns şi soţul ei.

La locul accidentului a ajuns şi soţul femeii, cel cu care a avut 25 de ani de căsnicie şi 3 copii.

Bărbatul a leşinat când a văzut că soţia sa nu-şi revine. A fost luat de ambulanţă şi dus la spital.

La locul incidentului a ajuns şi primarul comunei. Când l-au văzut, oamenii au sărit să-l bată pentru că zona nu este semnalizată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

După ce soțul femeii își va reveni, anchetatorii vor sta de vorbă cu el pentru a afla dacă aceasta avea motive să se sinucidă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei copii au rămas fără mamă, după ce o şoferiţa a plonjat cu maşina într-un lac din Argeş. Oamenii au vrut să-l linşeze pe primar