Antena Meniu Search
x

Video "A fost şoc pentru toată lumea". Profesorul de sport, care a agresat sexual o elevă de 14 ani chiar în şcoală, este căsătorit şi are doi copii

Caz revoltător într-un liceu din Piteşti. Un profesor de sport de 45 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi agresat sexual o elevă de 14 ani. Speriată, copila s-a dus glonţ la părinţii săi şi le-a povestit că bărbatul ar fi atins-o în zonele intime, chiar în timp ce se afla la şcoală. 

de Mariana Zaharia

la 20.03.2024, 08:49

Vezi și

Incidentul șocant s-ar fi petrecut în urmă cu două săptămâni. Atunci când copila de 14 ani, la fel ca în fiecare zi, a mers la școală, unde s-a întâlnit şi cu profesorul de 45 de ani, care îi preda educaţie fizică şi sport. După ce ar fi schimbat câteva vorbe cu dascălul, acesta ar fi început s-o atingă pe adolescentă în zonele intime, fără să ţină cont că eleva sa este doar o copilă. Cu inima cât un purice, fata s-a dus glonţ acasă la părinţii săi, cărora le-a povestit întreaga scenă. 

Agresată sexual chiar în şcoală

Mădălina Epure, IPJ Argeş: Din cercetări s-a stabilit faptul că, în cursul lunii martie, bărbatul în calitate de cadru didactic ar fi agresat sexual o elevă minoră, în timp ce se afla îi incinta unităţii de învăţământ. 

Disperaţi, părinţii copilei au mers într-un suflet la poliţie pentru a-l denunța pe dascăl, iar ieri agenții l-au săltat pe bărbat chiar din şcoala în care predă. 

Pe acelaşi subiect

Florica Dumitru, directoare liceu: Au sosit la noi în şcoală. Au bătut la uşa biroului meu şi au semnalat că există o plângere împotriva unui profesor din Colegiul Brătianu. L-am invitat în biroul meu. Dumnealui era în acel timp la ora de Educaţie Fizică şi Sport. 

Bărbatul este căsătorit şi are doi copii, iar din anul 2021 lucra ca dascăl la Colegiul Brătianu din Piteşti. Profesorul era văzut cu ochi buni de colegii de catedră, dar şi de elevi. Vestea că ar fi agresat-o sexual pe copilă a căzut ca un trăsnet pentru cunoscuţii acestuia. 

Dumitru Tudosoiu, ISJ Argeş: A fost şoc pentru toată lumea, pentru mine pentru colegii mei de catedră. N-am avut niciodată vreun reper sau vreun semn, nici eu sau nici oricare din colegii mei. 

Florica Dumitru, directoare liceu: Niciodată nu m-aş fi gândit că pentru un profesor din Colegiul Brătianu se poate face o asemenea acuzaţie. 

Florica Dumitru, directoare liceu: Este un profesor iubit de elevii de gimnaziu, pentru că dumnealui de ani buni, realizează periodic tabere la munte şi la mare, în care este însoţit de foarte mulţi elevi. 

Profesorul de educație fizică şi sport a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar dacă se va dovedi că a agresat-o sexual pe copila de 14 ani, acesta riscă să ajungă după gratii, dar şi să-și piardă locul de la catedră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "A fost şoc pentru toată lumea". Profesorul de sport, care a agresat sexual o elevă de 14 ani chiar în şcoală, este căsătorit şi are doi copii