Antena Meniu Search
x

Video Scandal într-o şcoală din Prahova. Un profesor de sport şi-a luat la bătaie colega de breaslă pentru că ar fi întârziat: "Până acum s-au înţeles"

Scandal într-o sală de sport a unei şcoli din Prahova. Doi profesori de educaţie fizică, un bărbat şi o femeie, s-au luat la bătaie, în vestiar, după ce unul dintre ei ar fi întârziat la oră. Bărbatul ar fi fost cel cel care ar fi început conflictul, iar pe lângă reproşuri, acesta ar fi lovit-o pe profesoară. În urma altercaţiei, femeia a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ambii scandalagii s-au ales cu o amendă de o mie de lei pentru tulburarea liniştii şi a ordinii publice. 

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 08:14

Vezi și

Scandalul dintre cei doi profesori ar fi început, chiar la prima oră a dimineţii, când aceştia ar fi trebuit să înceapă ora de educație fizică şi sport. Supărat nevoie mare că propria colegă a întârziat la primul curs şi profitând de faptul că în vestiarul sălii de sport nu există camere de supraveghere, profesorul s-a gândit să-i aplice o corecţie.

Laura Antimiu, purtător de cuvânt IPJ Prahova: Între un bărbat şi-o femeie ar fi izbucnit un conflict spontan, generat de o nemulţumire a bărbatului, iar acesta ulterior lovind-o pe femeie cu palma peste faţă. 

"Incidentul dintre cele două cadre didactice în vestiarul acestei săli de sport din Păuleşti, departe de camerele de supraveghere. Aşa că fiecare profesor își susţine acum propria variantă. Poliţiştii în schimb au decis să-i amendeze pe fiecare cu câte o mie de lei", transmite Cristi Georgescu, corespondent Observator. 

Cei doi s-ar fi înţeles de minune până acum, spune directorul

Profesorul de sport lucrează de mai bine de 20 de ani la şcoala din Păuleşti, iar de câţiva ani a fost numit şef de catedră. Colega sa, în schimb, împlineşte abia un an şi jumătate de când predă aici, iar în trecut aceasta chiar a avut o relaţie apropiată cu cel care a lovit-o. 

Ovidiu Rădulescu, director Şcoala Gimnazială Toma T. Socolescu: Persoane care până acum s-au înţeles foarte bine. Au fost o comunicare şi o colaborare foarte bună, şi mă miră acest conflict care s-a iscat între cele două persoane. Doamna a întârziat şi domnul Stănescu m-a informat în legătură cu acest lucru, iar doamna ar fi fost supărată că de ce domnul Stănescu mi-a spus acest lucru. 

În urma bătăii pe care a primit-o de la colegul său, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conducerea şcolii a deschis şi ea o anchetă

Ovidiu Rădulescu, director Şcoala Gimnazială Toma T. Socolescu: Va fi o cercetare, iar pe baza documentelor, pe baza audierii a celor două persoane se va spune dacă sunt vinovate sau nu, iar apoi în consiliul de administraţie va fi luată hotărârea unei eventuale sancţionări.

Surse din anchetă spun că nu ar fi pentru prima dată când profesorul de sport devine agresiv. În 2013, o altă profesoară l-ar fi acuzat pe cadrul didactic că ar fi ameninţat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Scandal într-o şcoală din Prahova. Un profesor de sport şi-a luat la bătaie colega de breaslă pentru că ar fi întârziat: "Până acum s-au înţeles"