Antena Meniu Search
x

Video "A fost un profesionist desăvârşit!". Medicul care s-a aruncat de la etajul unui hotel din Cluj va fi înmormântat la Arad

Caz cutremurător în Cluj-Napoca. Un medic în vârstă de 33 de ani, ce profesa la Spitalul Judeţean şi era şi asistent universitar, a decis să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 5 al unui hotel de lux din oraş, fără a-şi explica în vreun fel gestul.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 22.10.2021, 12:49

Vezi și

Totul s-a întamplat într-un hotel de 5 stele din Cluj-Napoca. Medicul în vârstă de 33 de ani s-a prezentat la recepţie în jurul orei 20 şi a cerut o cameră la etajul al cincilea, cu vedere spre oraş. Nu avea niciun bagaj şi nu a dat nimănui nimic de bănuit.

La adăpostul întunericului, s-a produs nenorocirea.

Alex Prunean, reporter Observator: Alarma a fost de un alt client al hotelului care era cazat la un alt etaj. Acesta a văzut trupul inert al bărbatului pe acoperişul terasei de la parter şi a sunat la 112. 

Horia Simu, director ambulanță Cluj: Sosiţi la faţa locului, au constatat că e vorba de o persoană decedată de mai mult timp, cu semne certe de deces - rigidităţi cadaverice. A fost solicitată poliţia şi medicina legală.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au găsit în cameră mai multe sticle goale de alcool

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la hotelul respectiv şi au căutat indicii care sa elucideze ce s-a întâmplat. În camera acestuia, au găsit mai multe sticle goale de alcool, dar şi mai bunuri răvăşite. Uşa nu era forţată, astfel ca nu există suspiciunea că cineva din exterior ar mai fi intrat în cameră.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Cluj: În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracţiunii de ucidere din culpă fiind efectuate activităţi specifice pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident.

Medicul era specialist în genetică medicală şi lucra la laboratorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca. 

Flavia Țopan, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Cluj: A fost un profesionist desăvârşit! Un om cu o empatie rară şi un coleg deosebit.

Medicul nu a lăsat un bilet de adio

Bărbatul nu a lăsat un bilet de adio prin care sa îşi justifice gestul, şi nici prietena lui, care îl aştepta acasă, nu ştia să aibă vreo problemă. Psihologii spun însa că uneori doar specialiştii pot observa comportamentul unor oameni aflaţi într-o asemenea situaţie.

Lenke Iuhos - psiholog: Rezolvarea problemei subtile pe care o ducea, în astfel de situaţii pot fii şi probleme profesionale sau de natură personală sau de un stres profesional de lungă durată. 

Medicul va fi înmormantat la Arad, acolo de unde era originar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "A fost un profesionist desăvârşit!". Medicul care s-a aruncat de la etajul unui hotel din Cluj va fi înmormântat la Arad