Antena Meniu Search
x

Pericol pe litoral: doi turişti, între care şi un jurnalist, au pierit în marea agitată (VIDEO)

Doi turişti au sfârşit în marea agitată, în primul weekend pe litoral din septembrie. Printre ei şi un ziarist. Bărbatul s-a înecat la Costineşti, în dreptul plajei Golful Francezului.

Vezi și

Doi turişti au sfârşit în marea agitată, în primul weekend pe litoral din septembrie. Printre ei şi un ziarist. Bărbatul s-a înecat la Costineşti, în dreptul plajei Golful Francezului.

Bărbatul de 46 de ani făcea plajă în zonă neamenajată, erau curenţi puternici, salvamarii au venit dintr-o altă zonă a ajuns la el, dar a intrat în stop cardio-respirator, lucra c aziarist la un prestigios cotidian din capitală. A fost un weekend agitat la malul mării. Sâmbătă seară, doi tineri au intrat n apă, dar doar unul a fost salvat. Celălalt a fost şi el declarat decedat după o oră de manevre de resuscitare din partea medicilor.

Şi liberalul Dan Ruşanu a fost în pericol. E arborat steagul roşu la mare şi este riscant să vă aventuraţi pentru că, dacă o faceţi, puteţi să vă pierdeţi viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Pericol pe litoral: doi turişti, între care şi un jurnalist, au pierit în marea agitată (VIDEO)