Antena Meniu Search
x

A furat numerele de înmatriculare ale altei maşini şi a alimentat la 6 staţii PECO fără să plătească. Tânărul de 23 de ani din Dâmboviţa, reţinut

Situaţie neaşteptată în Dâmboviţa. Un tânăr de 23 de ani, reţinut de poliţie după ce a alimentat o maşină, cu numere de înmatriculare furate, la şase staţii PECO fără să plătească. 

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 15:25

- Shutterstock

Un tânăr care a alimentat o mașină căreia i-a montat numere de înmatriculare furate la șase stații peco fără să plătească a fost reținut de polițiștii din Dâmbovița.

Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii au reținut un tânăr de 23 de ani, din Gura Vulcanei. Din investigațiile efectuate, polițiștii au constatat că în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, ar fi sustras plăcuțele cu număr de înmatriculare ale unui autovehicul parcat în municipiul Târgoviște și, ulterior, ar fi condus pe raza localității o altă mașină căreia i-ar fi montat plăcuțele respective.

Totodată, în cursul nopții de 1, 2, 3 și 4 decembrie, acesta ar fi alimentat autovehiculul cu carburant de la șase stații, în valoare de peste 3.000 de lei, fără a achita contravaloarea produsului, relatează Mediafax.

Bănuitul este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În cursul zilei de miercuri, acesta va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A furat numerele de înmatriculare ale altei maşini şi a alimentat la 6 staţii PECO fără să plătească. Tânărul de 23 de ani din Dâmboviţa, reţinut