Antena Meniu Search
x

A furat o maşină şi a părăsit-o pe marginea drumului, în Gorj. După ce s-a plimbat câţiva km, s-a întors să lase cheile proprietarului

Un bărbat din Gorj a alertat poliţia marţi, în mijlocul nopţii, că maşina parcată în faţa casei i-ar fi fost furată. S-a descoperit că un băiat de 17 ani ar fi pătruns în curtea bărbatului de unde ar fi furat cheile vehiculului, după care s-a plimbat câţiva km. După ce a părăsit maşina pe marginea unui drum, băiatul s-a întors să restituie cheile, informează IPJ Gorj.

de Redactia Observator

la 31.05.2023 , 18:35

Un băiat din Dolj a furat o maşină în mijlocul nopţii, pe care a părăsit-o pe marginea unui drum.
Un băiat din Dolj a furat o maşină în mijlocul nopţii, pe care a părăsit-o pe marginea unui drum. - Shutterstock

La data de 30 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați de un bărbat din orașul Tismana, cu privire la faptul că în noaptea de 29/30 mai a.c., persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat în fața locuinței sale. În urma verificărilor efectuate de polițiști, autoturismul a fost identificat în satul Pocruia.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în noaptea de 29/30 mai a.c., un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns în curtea locuinței bărbatului, iar de pe o masă ar fi sustras cheia autoturismului pe care l-ar fi condus circa 2 kilometri, după care l-a abandonat în afara părții carosabile, după ce în prealabil a asigurat portierele.

Ulterior, minorul ar fi revenit la locuința bărbatului și a lăsat cheile autovehiculului în același loc. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiți să luaţi algocalmin?
Observator » Evenimente » A furat o maşină şi a părăsit-o pe marginea drumului, în Gorj. După ce s-a plimbat câţiva km, s-a întors să lase cheile proprietarului