Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A găsit un pistol cu muniție într-o pubelă de gunoi din Galați

Un bărbat din municipiul Galaţi a găsit un pistol cu muniţie într-o pubelă de gunoi. Ajuns acasă, bărbatul de 57 de ani a sunat la 112 ca să declare obiectul găsit.

de Adrian Obreja

la 08.08.2024 , 07:18

Poliţiştii s-au deplasat îndată la domiciliul acestuia, unde au găsit arma letală de calibru mic şi un încărcător cu patru cartuşe. Un dosar penal a fost deschis pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ce spun polițiștii 

La data de 7 august 2024, la ora 10:20, Secția 3 Poliție Galați a fost sesizată de către un bărbat de 57 de ani, din municipiul Galați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că a găsit un pistol într-o pubelă de gunoi, aflată în spatele unei farmacii de pe strada Brăilei, din aceeași localitate.

Vezi și

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că acesta deținea, în apartamentul în care locuiește, un pistol de calibru 22LR și un încărcător cu 4 cartușe.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cercetările fiind preluate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » A găsit un pistol cu muniție într-o pubelă de gunoi din Galați