Antena Meniu Search
x

Video A început cel mai aglomerat weekend la mare, iar cazarea e tot mai greu de găsit. Hotelierii văd deja profitul pe care l-au pierdut anul trecut

Nu poţi pune preţ pe distracţie şi relaxare. Cel puţin acesta pare să fie motto-ul turiştilor care au umplut deja plajele de pe litoral. De la nord la sud, n-ai loc să scapi un ac, iar cazarea e tot mai greu de găsit. Mai ales dacă bugetul pentru concediu nu e generos. Vama Veche rămâne însă în topul preferinţelor turiştilor. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 31.07.2021, 14:51

Vezi și

A început cel mai aglomerat weekend la mare din acest an. Iar plajele s-au umplut încă de ieri. Turistă: ”Mie îmi place că este cald, că noi suntem de la munte şi de aia am venit”

Toată distracţia costă însă. Pentru o noapte de cazare la malul mării turiştii trebuie să scoată din buzunar cel puţin 350 de lei - în sudul litoralului, şi 450 de lei - în nord.

Peste 95% grad de ocupare în multe stațiuni de pe litoral

Va fi tot mai greu de găsit un loc liber în perioada asta. Iar hotelierii deja văd profitul pe care l-au pierdut anul trecut.

Pe acelaşi subiect

Corina Martin, proprietar agenţie de turism: ”Litoralul este plin. Intrăm în aceea perioadă de foc, de sezon, cele mai mari tarife, dar şi 100% grad de ocupare”.

Iolanda Nanu, manager hotel: ”Suntem foarte multumiţi că turismul a revenit din nou în forţă şi avem rezervări 100% grad de ocupare pe zi, deja de o săptămână, şi va fi până după 20 august”.

Andreea Filip, reporter Observator: ”În următoarea perioadă, pe litoralul românesc vorbim de un grad de ocupare spre valoarea maximă. La Vama Veche - 99%, la Eforie Nord - 98%. Avem un grad de ocupare de 96% în Mamaia şi 95% în Costineşti”.

În acest wekend, pe litoral sunt aşteptaţi peste 250 de mii de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » A început cel mai aglomerat weekend la mare, iar cazarea e tot mai greu de găsit. Hotelierii văd deja profitul pe care l-au pierdut anul trecut