Antena Meniu Search
x

Video Weekend de foc pe litoral. De la nord la sud plajele sunt pline, iar cazarea tot mai greu de găsit

Nu poţi pune preţ pe distracţie şi relaxare. Cel puţin acesta pare să fie motto-ul turiştilor care au umplut deja plajele de pe litoral. De la nord la sud, n-ai loc să scapi un ac, iar cazarea e tot mai greu de găsit. Mai ales dacă bugetul pentru concediu nu e generos. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 30.07.2021, 21:12

Vezi și

Începe cel mai aglomerat weekend la mare din acest an. Iar plajele s-au umplut încă de azi. Toată distracţia costă însă. Pentru o noapte de cazare la malul mării turiştii trebuie să scoată din buzunar cel puţin 350 de lei - în sudul litoralului, şi 450 de lei - în nord. Va fi tot mai greu de găsit un loc liber în perioada asta. Iar hotelierii deja văd profitul pe care l-au pierdut anul trecut.

Corina Martin, proprietar agenţie de turism: Litoralul este plin. Intrăm în aceea perioadă de foc, de sezon, cele mai mari tarife, dar şi 100% grad de ocupare. 

Iolanda Nanu, manager hotel: Suntem foarte multumiţi că turismul a revenit din nou în forţă şi avem rezervări 100% grad de ocupare pe zi, deja de o săptămână, şi va fi până după 20 august.

Teodora Nancu, șef recepție hotel: Luna august se anunţă o lună foarte bună, cu grad de ocupare de 100%.

În următoarea perioadă, pe litoralul românesc vorbim de un grad de ocupare spre valoarea maximă. La Vama Veche - 99%, la Eforie Nord - 98%. Avem un grad de ocupare de 96% în Mamaia şi 95% în Costineşti. În acest wekend pe litoral sunt aşteptaţi peste 250 de mii de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Weekend de foc pe litoral. De la nord la sud plajele sunt pline, iar cazarea tot mai greu de găsit