Antena Meniu Search
x

Repetiţie generală pentru Ziua Naţională a României: desfăşurare impresionantă de forţe la Arcul de Triumf

3000 de militari şi 250 de vehicule au participat la repetiţia pentru Ziua Naţională a României. După doi ani în care a fost organizată în Piaţa Constituţiei, parada militară va avea loc la Arcul de Triumf.

Vezi și

3000 de militari şi 250 de vehicule au participat la repetiţia pentru Ziua Naţională a României. După doi ani în care a fost organizată în Piaţa Constituţiei, parada militară va avea loc la Arcul de Triumf.

La ora opt dimineaţa, trupele au început repetiţiile pe traseul Casa Presei - Bulevardul Kisselef - Piata Victoriei. În total, 3000 de militari români, dar şi străini, cu o mie mai mulţi faţă de anul trecut.

Alături de români, pe 1 decembrie, vor defila şi soldaţi din ţări partenere: Marea Britanie, Italia, Germania, Republica Moldova, Polonia, Slovacia, Spania şi Statele Unite.

Potrivit News.ro, din dispozitivul pentru parada din acest an mai fac parte 250 de vehicule militare şi 50 de aeronave. Dacă vremea va fi favorabilă zborului, vedetele defilării militare din acest an vor fi avioanele F16, care au intrat recent în dotarea forţelor aeriene române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Repetiţie generală pentru Ziua Naţională a României: desfăşurare impresionantă de forţe la Arcul de Triumf