Antena Meniu Search
x

Video A intrat în casa unei necunoscute și a furat o geantă plină cu bani. Tânărul din Dolj a fost surprins de nepotul femeii care a dat alarma

Un tânăr de 22 de ani din municipiul Băileşti, judeţul Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a furat o geantă dintr-o locuinţă. 

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 07:42

Vezi și

Alarma a fost dată chiar de nepotul proprietarei, care l-a văzut pe tânăr în timp ce încerca să fugă din casă. În geantă se afla o sumă de bani şi mai multe documente, care au fost în cele din urmă recuperate după ce tânărul a ajuns pe mâinile poliţiştilor. Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

A furat de la bunică

Un alt tânăr, de 25 de ani, de data aceasta din satul Gruia, judeţul Mehedinţi a pătruns în casa bunicii sale şi i-a adresat mai multe ameninţări, în condiţiile în care femeia are un ordin de protecţie pe numele nepotului, după ce acesta ar fi bătut-o în trecut.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat anchetatorilor în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » A intrat în casa unei necunoscute și a furat o geantă plină cu bani. Tânărul din Dolj a fost surprins de nepotul femeii care a dat alarma