Antena Meniu Search
x

Video Clipe de teroare pentru o femeie, după ce maşina i-a fost înghiţită de ape. Şoseaua s-a surpat din cauza unei conducte sparte, în Texas

O femeie a fost salvată în ultima clipă de la înec, după ce pavajul s-a surpat chiar sub maşina ei, pe o stradă din oraşul El Paso, în Texas.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 09:01

Vezi și

Accidentul a fost provocat de spargerea unei vechi conducte prin care apa circula cu înaltă presiune. Vehiculul era pe cale să se scufunde, dar câţiva martori s-au străduit să-l menţină la suprafaţă până la sosirea pompierilor. 

Aceştia au spart geamul din spate al maşinii, singura cale de a extrage femeia blocată în interior. Trei pompieri au fost uşor răniţi, dar au avut satisfacţia de a fi salvat o viaţă omenească. Maşina s-a scufundat după câteva secunde şi a fost adusă la suprafaţă, complet distrusă, a doua zi, după ce s-a întrerupt alimentarea cu apă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Clipe de teroare pentru o femeie, după ce maşina i-a fost înghiţită de ape. Şoseaua s-a surpat din cauza unei conducte sparte, în Texas