Antena Meniu Search
x

Video A jefuit şi ucis un bătrân din Bucureşti pentru 1.000 de lei. Poliţiştii l-au arestat în timp ce făcea un "live" pe Facebook

De la tâlhărie, la crimă a fost doar un pumn! Un om de 72 de ani a murit după ce a fost jefuit şi lovit într-o staţie de autobuz din sectorul 3 al capitalei, pentru o mie de lei.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 17.08.2021, 20:09

Vezi și

Autorul este un recidivist, un bărbat în vârstă de 45 de ani cu mai multe furturi la activ, deci un cunoscut al poliţiei. Sâmbătă seară Camera de Gardă a anunţat poliţia că a ajuns la ei un bărbat în vârstă de 72 de ani, în stare inconştientă, cu mai multe leziuni la nivelul capului. El fusese găsit într-o staţie de autobuz, în sectorul 3 al Capitalei.

Poliţiştii a urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au descoperit că bătrânul a retras mai multe sume de bani de la o bancă, i-au aflat identitatea, au reuşit să vorbească cu un membru al familiei acestuia şi au refăcut traseul. Au descoperit apoi că mare parte din bunurile pe care le avea asupra sa, n-au mai fost găsite la spital. Din cercetări a reieşit să suspectul le-ar fi vândut altor persoane. Aşa au şi reuşit să dea de urma acestuia. A fost găsit tot în Sectorul 3, iar în momentul în care "mascaţii" au intrat peste el în casă, acesta făcea un "live" pe Facebook. Bărbatul este acum arestat preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » A jefuit şi ucis un bătrân din Bucureşti pentru 1.000 de lei. Poliţiştii l-au arestat în timp ce făcea un "live" pe Facebook