Antena Meniu Search
x

Video "A lovit-o de oliţă. Acuza dureri în jurul zonei intime". Educatoare din Pitești, acuzată de părinți că le-a agresat copiii

O educatoare din Piteşti a fost reţinută, ieri, de poliţişti, sub acuzaţia că ar fi agresat mai mulţi copii de grădiniţă aflaţi în îngrijirea ei. Totul a ieşit la iveală după ce un părinte a observat mai multe răni pe corpul copilului. Femeia se află acum sub control judiciar şi riscă, pe lângă sancţiuni şi desfacerea contractului de muncă. 

de Redactia Observator

la 11.05.2022, 08:42

Vezi și

Educatoarea de 44 de ani a fost reţinută după ce mai mulţi părinţi s-au plâns că le-ar fi agresat copiii. Prima acuzaţie a venit de la o familie care a observat vânătăi pe corpul fetiţei lor.

"Acuza dureri în jurul zonei intime. Soţia când s-a uitat, a sesizat o vânătaie. A întrebat-o ce s-a întâmplat şi a zis că a lovit-o doamna. A lovit-o de oliţă, a luat-o şi a trântit-o pe oliţă", a declarat tatăl copilei. Bărbatul a depus o plângere la grădiniţă.

Însă chiar şi după aceea, femeia ar fi agresat alţi copii, s-au plâns părinţii. 

Reporter - Denisa Bălan, servicu creșă: 

Pe acelaşi subiect

- A recunoscut că îi agresa pe copii?

- Nu, nu. 

- Cum de ajungeau atunci copiii acasă cu zgârieturi, cu vânătăi?

- Nu cunosc despre aşa ceva.

Educatoarea acuzată de purtare abuzivă riscă să rămână fără slujbă, grădinița face propria anchetă

Grădiniţa a deschis propria anchetă disciplinară, iar educatoarea riscă să rămână fără slujbă dacă va fi găsită vinovată. Concomitent, poliţia o cercetează pe educatoare pentru purtare abuzivă. 

Automat trebuie să se dovedească dacă într-adevăr este adevărat sau nu.

Educatoarae a fost reţinută timp de opt ore, după care a fost plasată sub control judiciar. Până la finalizarea anchetei aceasta nu-şi mai poate exercita meseria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "A lovit-o de oliţă. Acuza dureri în jurul zonei intime". Educatoare din Pitești, acuzată de părinți că le-a agresat copiii