Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Dumnezeu sa te ierte suflet frumos". Lacrimi pentru Andreea, tânăra care a murit lângă bunicul său, după un cumplit accident în Suceava

Andreea avea doar 21 de ani şi visa să ajute oamenii. Voia să se facă asistentă medicală. Destinul însă i-a fost frânt, când maşina în care se afla alături de bunicul său, care se afla la volan, a căzut într-o groapă adâncă de opt metri la Liteni-Moara, în judeţul Suceava.

de Monica Palade

la 09.02.2022, 17:29

Cei doi nu au reuşit să iasă la timp, iar atunci când au fost găsiţi de scafandri pentru ei a fost prea târziu. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ei decât să constate decesul. Pompierii au fost nevoiţi să evacueze apa pentru a scoate autoturismul la mal. Groapa a apărut în urma lucrărilor de modernizare la drumul judeţean. Localnicii spun că nu a fost semnalizată corespunzător şi că nu au fost luate toate măsurile ca astfel de tragedii să fie evitate.

Te-ar putea interesa şi asta: „Ați mai candida la președinția României?”. Gigi Becali nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat

Vestea morţii Andreei i-a întristat enorm pe cei care au cunoscut-o şi care au ţinut să îi aducă un omagiu.

Lacrimi pentru Andreea

Pe acelaşi subiect

„De ce tu? Viața a fost prea nedreaptă cu tine. Nu o sa te uit niciodată draga mea Andreea. Nu îmi vine să cred. Sper să ne vedem din nou acolo Sus. Te voi iubi mereu”. „Frumusete de fata, ingerii sa te insoteasca in zborul tau la ceruri! Dumnezeu sa te odihnească în Împărăția Sa! Zbor lin, printre îngeri!”

„Andreea dragă, e prea puțin acum orice am spune! Ne vom aminti, atât putem face, de copilul frumos și senin care ne-a fost elev, de bucuria celor 8 ani petrecuți împreună! Dumnezeu să te odihnească în pace!”. „Dumnezeu sa te ierte suflet frumos, ai plecat mult prea repede de lângă noi, am fost prietene de mici dar nici o clipa nu m-am gândit ca Dumnezeu te va lua asa repede lângă el. Este o durere imensă, condoleanțe și putere familiei..”.

„Dumnezeu să te ierte Andreea. Să fii în rând cu îngeri, să te păzească, scumpa mea”. „Am cunoscut-o acum 2 ani , vindea la un magazin in localitate ...era un înger de fata foarte atenta cu clienții care intrau în magazin se comportă foarte frumos mult educata ...Dumnezeu ia oamenii buni și cu suflet mare ...dar totuși e păcat pentru tinerețea ei ..Dumnezeu sa o ierte , suflet frumos”.

„Dumnezeu să te ierte Andreea. Să fii în rând cu îngeri, să te păzească, scumpa mea”. „Condoleanțe familiei! Îmi pare rău pentru ea,era prea tânără!” „Condoleanțe familie Domnul să îi întărească e durere mare păcat de așa o ființă frumoasa îmi pare rau de ea .nu o cunosc dar ma doare faptul că în ziua se azi tineri noștri se duc așa în grabă așa de frumoși..Domnul să îi întărească familia”. „Frumusete de fata, ingerii sa te insoteasca in zborul tau la ceruri! Dumnezeu sa te odihnească în Împărăția Sa! Zbor lin, printre îngeri!”, au fost câteva din mesaje postate de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » „Dumnezeu sa te ierte suflet frumos". Lacrimi pentru Andreea, tânăra care a murit lângă bunicul său, după un cumplit accident în Suceava