Antena Meniu Search
x

A murit un mare campion al culturismului românesc, într-un cumplit accident, în Tulcea (video)

A murit un mare campion al culturismului românesc, într-un cumplit accident, în Tulcea. Constantin Bebeșelea avea 64 de ani și mașina pe care o conducea s-a făcut praf.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.07.2020, 14:13

  • Mașina condusă de Bebe Bebeșelea a intrat într-un TIR.
  • O femeie din autoturismul acestuia a grav rănită.

Un teribil accident de circulație a avut loc joi după-amiază pe DN 22, între Tulcea și Mihail Kogălniceanu, în dreptul localității Cataloi. Constantin Bebeșelea, unul dintre cei mai mari camioni ai culturismului românesc, și-a pierdut viața după ce a intrat pe contrasens cu autoturismul pe care-l conducea și s-a izbit de un TIR.

O șoferiță de 25 de ani care a încercat să evite accidentul a ieșit în decor și s-a lovit de un pom. În autoturismul condus de fostul mare sportiv sibian se mai afla o femeie de 50 de ani, grav rănită.

Vestea cutremurătoare despre moartea tragică a renumitului culturist s-a răspândit rapid în mediul online, acesta fiind invadat de mesaje de condoleanțe și postări prin care prietenii și apropiații își exprimă regretul. 

"Eram copil când l-am cunoscut pe Constantin Bebeșelea. Prima sală de fitness în care am pășit a fost a lui. Un om deosebit, o energie pozitivă, caldă și puternică. Această persoană mi-a influențat viața și cariera, așa am ajuns astăzi să fiu antrenor de fitness și să urmez această cale, iar dânsul mereu m-a ajutat cu sfaturi. De fapt, ajuta pe toată lumea, un om deschis la suflet și la minte. Îi mulțumesc și îi voi fi recunoscător toată viața. Dumnezeu să-l odihnească în pace.", a spus sportivul sibian Eduard Petricioiu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și Federația Română de Culturism și Fitness a transmis un mesaj de condoleanțe: " Zi de doliu pentru iubitorii culturismului românesc! Unul dintre cei mai titrați si longevivi sportivi ai Federației Române de Culturism și Fitness, sibianul Constantin Bebeselea a trecut in neființă in urma unui tragic accident la numai 64 ani.

Federația Română de Culturism si Fitness își exprima pe aceaata cale profundul regret si transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Odihnește-te în pace prieten drag!"

"Regrete eterne pentru marele om, Constantin Bebeselea! Un nume cunoscut in sportul sibian, un om care a renuntat sa plece in Canada pentru ca iubea Sibiul foarte mult. În 1988 a devenit antrenor de haltere şi culturism.

Multiplu campion naţional la juniori, seniori şi masters. Fiind elevul lui Gheorghe Huma, a fost unul dintre pionierii culturismului românesc.

Condoleante prietenilor mei, carora le-a fost coleg, antrenor, prieten, tata, frate.

Drum lin printre stele, nea Bebe!", a fost mesajul transmis de Raluc Iordache.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A murit un mare campion al culturismului românesc, într-un cumplit accident, în Tulcea (video)