Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A murit după ce s-a aruncat de la primul etaj al unui spital. Sfârşit tragic pentru un bărbat de 54 de ani din Roman

Bărbat de 54 de ani declarat mort, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 1 al unei clădiri ce aparţine Spitalului Municipal Roman.

de Redactia Observator

la 17.08.2023 , 07:42

A murit după ce a căzut de la etajul 1 al unui spital. Sfârşit tragic pentru un bărbat de 54 de ani din Roman A murit după ce a căzut de la etajul 1 al unui spital. Sfârşit tragic pentru un bărbat de 54 de ani din Roman - Spitalul Municipal de Urgenţă Roman

Polițiștii din Roman au fost sesizați prin apel 112, miercuri seara, de reprezentantul unui spital cu privire la faptul că un pacient s-ar fi aruncat de la etajul unu al unității. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Roman, relatează Mediafax.

Trupul bărbatului a fost găsit printre nişte schele

Ulterior, personalul medical a declarat decesul bărbatului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei.

Articolul continuă după reclamă

Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni contra vieții, cu intenție, trupul său fiind găsit între schelele unei clădiri în construcţie. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » A murit după ce s-a aruncat de la primul etaj al unui spital. Sfârşit tragic pentru un bărbat de 54 de ani din Roman