Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A murit după ce s-a înecat cu o bucată de cârnat pe terasă. Bărbatul din Suceava nu a mai putut fi salvat

Accident stupid într-o comună din Suceava. Un bărbat a murit după ce s-a înecat cu o bucată de cârnat, chiar în faţa unui magazin. Două femei care au asistat la scenă au sunat la 112, dar victima nu a mai putut fi salvată. 

de Angela Bertea

la 12.06.2024 , 13:57

Din primele verificări ale polițiștilor suceveni, bărbatul a mers la un magazin din comună unde a stat pe terasă. Acesta ar fi consumat acolo băuturi alcoolice. La un moment dat ar fi muşcat dintr-o bucată de carne iar la scurt timp ar fi dat semne că nu mai poate respira.

A murit după ce s-a înecat cu un cârnat

Doua femei care erau în preajma sa au încercat să-i acorde primul ajutor și au solicitat totodată, sprijin medical, apelând 112. Echipajul de la Ambulanță sosit la fața locului a eliberat bărbatului căile respiratorii, apoi cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, timp de aproape 40 de minute, însă din nefericire, fara rezultat. S-a declrat decesul.

Vezi și

Cazul a ajuns si în atenția polițiștilor care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă, s-a dispus totodată și efectuarea unei necropsii, pentru stabilirea mai exactă a cauzei ce a dus la acestă tragedie.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » A murit după ce s-a înecat cu o bucată de cârnat pe terasă. Bărbatul din Suceava nu a mai putut fi salvat