Antena Meniu Search
x
LIVE

Video A murit lângă iubita sa, după ce s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei, în Suceava. Tânăra este în stare gravă

O plimbare cu motocicleta s-a transformat într-o tragedie, pentru doi tineri din judeţul Suceava. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

De Redactia Observator la 01.10.2023, 09:24
Vezi și

Cei doi s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei, în localitatea Dumbrăveni, la ieşirea spre Suceava. La faţa locului au ajuns de urgenţă medicii de pe ambulanţă care i-au găsit pe cei doi inconştienţi şi au început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, pentru bărbat a fost declarat decesul. Tânăra care îl însoţea a fost transportată de urgenţă la camera de gardă a spitalului din Suceava. 

Ce spun poliţiştii

Motocicleta iesita in afara partii carosabile, pe raza loc. Dumbrăveni. Au fost implicate doua persoane, un tanar si o tanara (nu am varste), ambele fiind gasite in stare de inconstienta.

Intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD ( Echipaj de Prim Ajutor si Terapie Intensiva Mobila), cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Din nefericire, tanarul avea leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul acestuia. Tanara este in continuare in stare de inconstienta, cu multiple traumatisme, iar cadrele medicale intervin pentru stabilizarea ei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » A murit lângă iubita sa, după ce s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei, în Suceava. Tânăra este în stare gravă