Antena Meniu Search
x

Video A murit lângă iubita sa, după ce s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei, în Suceava. Tânăra este în stare gravă

O plimbare cu motocicleta s-a transformat într-o tragedie, pentru doi tineri din judeţul Suceava. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 09:24

Vezi și

Cei doi s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei, în localitatea Dumbrăveni, la ieşirea spre Suceava. La faţa locului au ajuns de urgenţă medicii de pe ambulanţă care i-au găsit pe cei doi inconştienţi şi au început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, pentru bărbat a fost declarat decesul. Tânăra care îl însoţea a fost transportată de urgenţă la camera de gardă a spitalului din Suceava. 

Ce spun poliţiştii

Motocicleta iesita in afara partii carosabile, pe raza loc. Dumbrăveni. Au fost implicate doua persoane, un tanar si o tanara (nu am varste), ambele fiind gasite in stare de inconstienta.

Intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD ( Echipaj de Prim Ajutor si Terapie Intensiva Mobila), cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Din nefericire, tanarul avea leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul acestuia. Tanara este in continuare in stare de inconstienta, cu multiple traumatisme, iar cadrele medicale intervin pentru stabilizarea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A murit lângă iubita sa, după ce s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei, în Suceava. Tânăra este în stare gravă