Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A murit Simona Maya Teodoroiu, fostă judecătoare la CCR şi deputată PSD. Avea 55 de ani

Deputatul PSD Simona-Maya Teodoroiu, fost judecător al Curţii Constituţionale, fost agent guvernamental al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), a murit, la vârsta de 55 de ani. Anunţul a fost făcut marţi seară, de colegii săi social-democraţi.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 09:11

A murit Simona Maya Teodoroiu, fostă judecătoare la CCR şi deputată PSD. Avea 55 de ani A murit Simona Maya Teodoroiu, fostă judecătoare la CCR şi deputată PSD. Avea 55 de ani - Facebook

Simona-Maya Teodoroiu, fostă judecătoare la Curtea Constituțională, a murit la vârsta de 55 de ani. Anunţul a fost făcut marţi seară, de colegii săi social-democraţi.

"Cu profundă tristețe și durere, ne luăm rămas bun de la o colegă deosebită - Simona-Maya Teodoroiu -, care a fost nu doar un exemplu de profesionalism, dar și un om cald, empatic și mereu dedicat celor din jur. Trecerea sa în neființă lasă un gol imens în sufletele noastre, dar amintirea ei va rămâne vie prin tot ce a realizat și prin bunătatea de care a dat dovadă. Odihnească-se în pace și fie ca lumina pe care a adus-o în viețile noastre să dăinuie pentru totdeauna. Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați", este mesajul postat de senatoarea Laura Moagher.

A murit Simona-Maya Teodoroiu, fost judecător al CCR

Articolul continuă după reclamă

"Cu profund regret am aflat de trecerea în neființă a colegei noastre, Simona-Maya Teodoroiu (deputat PSD Prahova). Maya a fost o persoană deosebită, apreciată de toți cei care au avut ocazia să o cunoască și să lucreze alături de ea. Familiei îndurerate, vă transmit sincere condoleanțe și vă doresc putere în aceaste momente dificile. Suntem alături de voi cu sufletul și vă împărtășim durerea. Dumnezeu să o odihnească în pace!", a scris şi preşedintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu.

Pe acelaşi subiect

"S-a stins din viață, nedrept de curând, colega noastră Simona Maya Teodoroiu, deputat PSD de Prahova, un admirabil exemplu de eleganță, moralitate și profesionalism pentru noi toți! Ne va rămâne, mereu, în amintire, ca un Om Bun, tuturor acelora dintre noi care am avut privilegiul de a o fi cunoscut! Dumnezeu să o odihnească în împărăția Sa! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!", a transmis Graţiela Gavrilescu, deputat de Prahova.

Simona-Maya Teodoroiu s-a născut în 9 iulie 1969.

Era de profesie jurist. Ea a fost judecător al Curţii Constituţionale, între februarie 2015  şi iunie 2019 şi agent Guvernamental al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în perioada septembrie 2019 - ianuarie 2020.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » A murit Simona Maya Teodoroiu, fostă judecătoare la CCR şi deputată PSD. Avea 55 de ani