Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident de groază în Leordeni. Un şofer de 54 de ani a murit, după ce a fost spulberat de un TIR

Un bărbat a murit, marţi, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un autocamion la ieşirea dintr-o parcare de pe DN 7, în localitatea Leordeni.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 16:42

Accident de groază în Leordeni Accident de groază în Leordeni. Un şofer de 54 de ani a murit, după ce a fost spulberat de un TIR - ISU Argeş

"Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 54 de ani, care conducea un autoturism pe DN 7, la ieşirea dintr-o parcare adiacentă, de pe partea dreaptă a drumului, din sensul de deplasare Găeşti spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neasigurării corespunzătoare, a intrat în coliziune cu un autocamion, condus de un bărbat de 45 de ani, din Bogaţi, care se deplasa pe DN 7, din direcţia Găeşti spre Topoloveni", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în urma impactului, autoturismul a fost proiectat în alte două maşini, parcate în afara carosabilului. Şoferul autoturismului a fost găsit inconştient şi a fost extras de pompieri, fiind predat unui echipaj medical, însă nu a putut fi resuscitat, fiind declarat decesul.

Celălalt şofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, potrivit Agerpres.

Articolul continuă după reclamă

"În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc", se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Accident de groază în Leordeni. Un şofer de 54 de ani a murit, după ce a fost spulberat de un TIR