Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sora lui Ilie Năstase a murit! Încă o lovitură pentru fostul tenismen

Încă o lovitură dură pentru Ilie Năstase. După ce a fost prins băut la volan şi încătuşat, fostul tenismen a mai primit o veste cumplită: sora sa, Georgeta Kornmann a murit.

de Redactia Observator

la 25.05.2018 , 18:24

Sora lui Ilie Năstase a murit! Încă o lovitură pentru fostul tenismen Sora lui Ilie Năstase a murit! Încă o lovitură pentru fostul tenismen

Încă o lovitură dură pentru Ilie Năstase. După ce a fost prins băut la volan şi încătuşat, fostul tenismen a mai primit o veste cumplită: sora sa, Georgeta Kornmann a murit la 78 ani.

Sora lui Ilie Năstase avea 78 de ani şi suferea de o boală incurabilă. Fostul tenismen a confirmat presei că sora sa a decedat vineri dimineaţă, în timp ce el era încătuşat de poliţişti, după ce a fost prins băut la volan.

Articolul continuă după reclamă

În jurul orei 4 dimineaţa, Ilie Năstase a fost oprit la un control de rutină, pe Şoseaua Nordului din Capitală, moment în care ar fi avut o ieşire nervoasă la adresa agenţilor de poliţie. A refuzat să se legitimeze şi să sufle în etilotest. Mai mult, i-ar fi injurat şi scuipat pe poliţişti.

Agenţii l-au încătuşat şi dus la INML pentru a i se recolta probe biologice. Şi acolo a refuzat, motiv pentru care Năstase a fost dus la Udrişte pentru audieri. Ulterior, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

A părăsit sediul poliţiei în jurul orei 7:30, dar a ajuns din nou la audieri câteva ore mai târziu, după ce a fost prins pe un scuter în zona Spitalului Floreasca, deşi tocmai îi fusese suspendat permisul de conducere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Sora lui Ilie Năstase a murit! Încă o lovitură pentru fostul tenismen