Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A murit tânărul care s-a împuşcat vineri seară, într-un poligon din Timişoara. Avea 37 de ani şi rămăsese de curând fără tată

Deznodământ tragic în cazul tânărului de 37 de ani care s-a împuşcat cu un pistol Glock, vineri seară, într-un poligon din Timişoara. Rănit grav la nivelul capului, bărbatul a fost internat la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Din nefericire, noaptea trecută, a încetat din viaţă. 

de Iulia Pop

la 13.10.2024 , 10:35

A murit tânărul care s-a împuşcat vineri seară, într-un poligon din Timişoara. Avea 37 de ani şi rămăsese de curând fără tată A murit tânărul care s-a împuşcat vineri seară, într-un poligon din Timişoara. Avea 37 de ani şi rămăsese de curând fără tată

Reamintim că, vineri seară, tânărul în vârstă de 37 de ani s-a împuşcat într-un poligon de tragere din Timişoara. Bărbatul rămăsese de curând fără tată şi suferea de depresie. 

Filmul tragediei

Primele două gloanţe le-a tras în ţintă, însă, cel de-al treilea la nivelul capului. La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj medical care l-a găsit pe bărbat cu semne de viaţă. Medicii l-au transportat Spitalului Judeţean de Urgenţă, unde a fost internat cu prognostic rezervat.

Articolul continuă după reclamă

Cadrele medicale au făcut tot ce le-a stat în putere ca să-l salveze, însă efortul a fost în zadar. Noaptea trecută, tânărul de 37 de ani s-a stins pe patul de spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept şi continuă cercetările în acest caz.          

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Evenimente » A murit tânărul care s-a împuşcat vineri seară, într-un poligon din Timişoara. Avea 37 de ani şi rămăsese de curând fără tată