Antena Meniu Search
x

A murit al patrulea pacient transferat în urma incendiului de la spitalul din Constanța

Patru dintre pacienții transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase, în urma incendiului de vineri, au murit. Este vorba despre trei pacienți transferați la Spitalul Județean Constanța și de un pacient transferat la Spitalul Palazu.

de Redactia Observator

la 07.10.2021, 13:24

A murit al patrulea pacient transferat în urma incendiului de la spitalul din Constanța
A murit al patrulea pacient transferat în urma incendiului de la spitalul din Constanța - Observator

Încă un pacient care fusese transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, în urma incendiului de săptămâna trecută, a murit la Spitalul Judeţean. El avea 44 de ani şi pe lângă COVID, mai avea o infecţie respiratorie severă. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa, 24 de pacienţi transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase primesc în continuare îngrijiri medicale, în cadrul celei mai mari unităţi medicale din judeţ. 

Cine este a patra victimă de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa

"La Terapie Intensivă sunt şase pacienţi, după ce în cursul acestei dimineţi a mai fost înregistrat un deces. Alţi nouă sunt internaţi în extensiile Covid din spital, iar în secţia exterioară Agigea sunt internaţi, ca şi ieri, nouă pacienţi transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase”, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa. 

Sursa citată a menţionat că pacientul care a decedat avea 44 ani şi prezenta, pe lângă infecţia cu SARS-CoV-2, o infecţie respiratorie severă. În noaptea de 5 spre 6 octombrie starea acestuia s-a agravat, iar joi dimineaţă a decedat. Patru dintre pacienţii care au fost transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase au murit, trei la Spitalul Judeţean Constanţa, iar unul la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Vinerea trecută, în urma incendiului de la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, au murit şapte pacienţi, cinci pe loc şi doi la alte spitale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » A murit al patrulea pacient transferat în urma incendiului de la spitalul din Constanța