Antena Meniu Search
x

Video "A plecat, s-o fi dus cu mal cu tot". Tânăr strivit sub un munte de pământ, în Argeș, după ce a intrat într-un șanț îngust săpat pentru canalizare

Un tânăr a ajuns în stare critică la spital, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Bărbatul, administrator al firmei care executa lucrări de canalizare într-o comună din Argeş, a intrat într-unul dintre şanţurile înguste, pentru o scurtă inspecţie. Din senin, s-a trezit cu un munte de pământ peste el. Mai bine de două ore s-au chinuit salvatorii să îl scoată de acolo, iar când în cele din urmă au reuşit, acesta a intrat în stop cardio-respirator. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emţional!  

de Mariana Zaharia

la 01.11.2023, 09:21

Vezi și

Bărbatul, alături de alţi patru muncitori au săpat mai multe şanţuri pentru canalizare în localitatea Priboieni, din judeţul Argeş. La un moment dat, malul de pământ a căzut peste tânărul de 31 de ani.

Probabil a fost deasupra şi s-a surpat malul, s-o fi dus cu mal cu tot. 

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri, dar şi o ambulanţă SAJ. Cu toţii au început o luptă contra-cronometru.

Ionuț Tunaru, ISU Argeș: Din cauza şanţului de dimensiuni mici în cea ce priveşte lăţimea acestuia, însă era adânc fiind suprinsă persoana în partea inferioară a corpului de dărâmături.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost scos din şanţ după două ore, în stop cardio-respirator

Abia după două ore salvatorii au reuşit să îl scoată pe bărbat din şanţ, însă acesta intrase deja în stop cardio-respirator. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare. 

Ionuț Tunaru, ISU Argeș: S-a reuşit eliberarea acestuia, între timp s-a reuşit şi restabilirea funcţilor vitale, restabilirea funcţilor cardiace. 

Tânărul a fost transportat în stare gravă la spitalul Floreasca din Capitală, cu un elicopter SMURD. Culmea, bărbatul era chiar administratorul firmei, iar acum anchetatorii încearcă să afle ce căuta în şanţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "A plecat, s-o fi dus cu mal cu tot". Tânăr strivit sub un munte de pământ, în Argeș, după ce a intrat într-un șanț îngust săpat pentru canalizare