Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A plonjat cu mașina direct în râu după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă. Trei persoane, la un pas de tragedie

Trei persoane au fost la un pas de tragedie, după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens, apoi a plonjat direct în râu.  

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 11:30

Totul s-a întâmplat în oraşul Baia Sprie. Din fericire, toţi ocupanţii maşini au reuşit să se salveze la timp, însă au ajuns la spital pentru investigaţii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Harta punctelor negre de pe drumurile din ţară

August, luna concediilor, e şi cea mai neagră din an pe şoselele ţării. Nerăbdători să ajungă mai repede la destinaţie şi obosiţi, şoferii fac manevre riscante. Statisticile sunt sumbre. Din cele 4.500 de accidente rutiere grave înregistrate anul trecut, aproape 500 s-au petrecut în ultima lună de vară. Cele mai multe au fost pe DN1, DN2, DN6 şi DN7. Pe Drumul Naţional 2, cunoscut şi ca Drumul Morţii, au pierit cele mai multe persoane.

Vezi și

Cel mai grav accident de anul trecut a avut loc în luna august, în staţiunea 2 Mai, când Vlad Pascu, beat şi drogat, a intrat cu maşina într-un grup de opt tineri şi i-a omorât pe doi dintre ei. În urmă cu două zile, Alin și Alexandra, doi tineri proaspăt căsătoriți, au murit într-un accident rutier chiar pe E85 sau "Drumul Morţii", E 85. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Evenimente » A plonjat cu mașina direct în râu după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă. Trei persoane, la un pas de tragedie