Antena Meniu Search
x

A promis că îi repară acoperişul unui cunoscut şi a fugit cu banii în traistă. Tânărul din Târgu Lăpuş ar fi ''uitat'' să-i înapoieze cei 20.000 de lei

Un tânăr din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, este bănuit că a înşelat un bărbat din comuna Ighiu, judeţul Alba, de la care a luat 20.000 de lei pentru a-i repara acoperişul casei, însă nu s-a ţinut de promisiune şi nici nu a restituit banii, notează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.05.2023, 18:11

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au identificat un tănâr de 33 de ani din Târgu Lăpuş, care este bănuit de înşelăciune. Victima acestuia este un bărbat din comuna Ighiu.

"În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în luna octombrie 2022, ar fi încasat, de la păgubit, suma de 20.000 de lei, în baza unei promisiuni verbale că îi va repara acoperişul casei, însă nu s-a ţinut de promisiune şi nici nu a restituit banii. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului", a precizat IPJ Alba.

Ziua înşelăciunilor pe bandă rulantă

Poliţia Rurală din Galda de Jos a mai identificat un tânăr de 26 de ani din comuna botoşeneană Răchiţi, bănuit de săvârşirea unei înşelăciuni prin intermediul unui site de anunţuri.

"La data de 19 august 2022, acesta ar fi postat un anunţ potrivit căruia oferea, spre vânzare, mai multe componente auto. Fiind contactat de către un bărbat din comuna Ighiu, judeţul Alba, acesta a promis că va trimite, prin curier, piesele şi a încasat, prin intermediul unui serviciu bancar, suma de 1.000 de lei, fără a-şi îndeplini obligaţia de a trimite piesele auto", menţionează IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » A promis că îi repară acoperişul unui cunoscut şi a fugit cu banii în traistă. Tânărul din Târgu Lăpuş ar fi ''uitat'' să-i înapoieze cei 20.000 de lei