Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A rămas fără nimic, după ce s-a îmbătat şi şi-a dat foc la casă. Tânăr din Olt, reţinut de poliţişti

Un tânăr care şi-ar fi incendiat casa în care locuia singur, în comuna Ghimpeţeni, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat, miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pentru dispunerea măsurilor legale, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 16:51

A rămas fără nimic, după ce s-a îmbătat şi şi-a dat foc la casă. Tânăr din Olt, reţinut de poliţişti A rămas fără nimic, după ce s-a îmbătat şi şi-a dat foc la casă. Tânăr din Olt, reţinut de poliţişti - Shutterstock

Incidentul a avut loc luni seara, iar casa a ars în proporţie de aproximativ 80%, pentru stingerea focului fiind solicitată intervenţia pompierilor.

Poliţia a fost sesizată despre incendiu de către un vecin, la locul indicat deplasându-se poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală Ghimpeţeni.

"Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Ghimpeţeni, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi incendiat mai multe bunuri din locuinţă, iar focul s-a extins asupra întregului imobil. Incendiul a fost lichidat de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, nefiind înregistrate victime omeneşti", a precizat sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul locuia singur în casă şi era băut în seara în care ar fi dat foc unor bunuri din casă.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Perieţi, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au deschis efectuează cercetări în cauză pentru distrugere prin incendiere, iar bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » A rămas fără nimic, după ce s-a îmbătat şi şi-a dat foc la casă. Tânăr din Olt, reţinut de poliţişti