Antena Meniu Search
x

Video "A sărit cu toporul la poliţişti". Mama bărbatul împuşcat de agenţi în Iaşi, despre care el zicea că e moartă, a fost găsită în viaţă

Incident şocant în apropiere de Iaşi. Un bărbat violent a fost împuşcat în picior de polițiștii care au venit să îl liniștească după ce a strigat în gura mare că mama sa e moartă în casă. Individul i-a amenințat cu un topor atât pe agenți, cât și pe câțiva muncitori din zonă. O zi întreagă, femeia a fost de negăsit.  

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 23.05.2024 , 20:21

Deranjat de zgomotul lucrărilor de pe stradă, bărbatul agresiv şi-a vărsat nervii pe muncitori.  

În doar câteva secunde, scandalul a degenerat. Bărbatul a început să strige că mama lui e moartă în casă şi are nevoie de linişte. O vecină îngrijorată, care nu ştia nimic despre femeie, l-a sunat pe fratele bărbatului din Marea Britanie. De la distanţă, acesta a sunat disperat la 112. 

Când au ajuns aici, poliţiştii au încercat să îl calmeze pe bărbat. Acesta, însă, a ieşit din curte nervos, violent şi avea asupra sa inclusiv un spray iritant lacrimogen. Pentru că nu se liniştea şi era şi înarmat cu un topor, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă patru focuri de avertisment în plan vertical, iar apoi alte două către el. 

Articolul continuă după reclamă

"Când a sărit cu toporul la poliţişti, a trebuit să îl împuşte. E un vecin problematic", declară unul dintre martori.

Bărbatul de 36 de ani a fost împuşcat în genunchiul drept. A ajuns rapid la spital. 

Diana Cimpoeşu, UPU-SMURD Iaşi: A fost nevoie de o intervenţie complexă pentru că interesa artera popripree şi genera ischemie la nivelul gambei drepte.

Individul ar avea probleme psihice. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ultraj. Mama agresorului a fost găsită la mai bine de 24 de ore, în Iaşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » "A sărit cu toporul la poliţişti". Mama bărbatul împuşcat de agenţi în Iaşi, despre care el zicea că e moartă, a fost găsită în viaţă