Antena Meniu Search
x

Video Împuşcat de poliţişti lângă Iaşi, după ce i-a ameninţat cu toporul. Striga că mama lui e moartă în casă şi are nevoie de linişte

Incident şocant, seara trecută, în localitatea Valea Adâncă de lângă Iaşi. Un bărbat a ajuns rănit la spital, după ce a fost împușcat în picior de polițiștii care au venit să îl liniștească fiindcă făcea scandal. Individul i-ar fi amenințat cu un topor atât pe agenți, cât și pe câțiva muncitori din zonă. Poliţiştii au mers la locuinţa bărbatului pentru a o căuta pe mama acestuia, după ce celălalt fiu al ei, plecat din ţară, a sesizat autorităţile că vecinii nu ar mai fi văzut-o pe femeie.   

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 24.05.2024 , 12:13

Scandalul a început în jurul orei 17.00 când bărbatul, deranjat de zgomotul lucrărilor care se efectuează pe stradă, a ieşit să se certe cu muncitorii.  

Conflictul a degenerat în câteva secunde

Nervos, bărbatul a început să strige că mama sa este moartă în casă şi are nevoie de linişte. O vecină îngrijorată, care nu ştia nimic despre femeie, l-a sunat pe fratele bărbatului din străinătate să îl anunţe. De la distanţă, a luat măsuri. 

Vezi și

Adina Ciobanu, IPJ Iași: Poliţia a fost sesizată de către un bărbat, domiciliat în Anglia, cu privire la faptul că a fost anunţat de vecinii săi din comuna Miroslava, că nu au mai văzut-o la domiciliu pe mama sa, care locuieşte cu fratele apelantului. 

Pe acelaşi subiect

Între timp, bărbatul devenise şi mai recalcitrant şi după ce a constatat că muncitorii nu îşi opresc activitatea, s-a înarmat cu un topor şi i-a ameninţat.

Scandalagiul, împuşcat de poliţişti

Aşa l-au găsit oamenii legii, care au fost şi ei puşi în pericol. În cele din urmă, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă. 

Adina Ciobanu, IPJ Iași: Bărbatul a fost rănit în zona membrului inferior și imobilizat de polițiști.

Un echipaj medical a ajuns imediat la faţa locului. 

Angelica Hristea, dir. SAJ Iași: Pacientul a fost stabil hemodinamic și respirator. I s-au aplicat manevrele de prim ajutor și îngrijirile medicale și a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon.

În urma verificărilor, mama agresorului nu a fost găsită și se pare ca nici la telefon nu ar fi răspuns în ultimele zile. Poliţiştii au deschis o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Împuşcat de poliţişti lângă Iaşi, după ce i-a ameninţat cu toporul. Striga că mama lui e moartă în casă şi are nevoie de linişte