Antena Meniu Search
x

Video "A scos pistolul și a tras!" Un băiat de 16 ani a tras cu arma după o șicanare în traficul din Constanța

Incident şocant pe o stradă din Constanţa. Un adolescent de 16 ani a tras cu un pistol de tip airsoft după o şicanare în trafic cu un angajat al unei firme de curierat. Potrivit Poliţiei, minorul ar fi achiziționat ilegal arma. Pe numele băiatului a fost deschis un dosar de cercetare penală. În plus, a primit o amendă de aproape 1200 de lei. 

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 08:10

Vezi și

Reporter - curier:

A intrat pe interzis şi...

Adică el a intrat pe interzis şi...a tras cu pistolul?

Da, da, da.

Pe acelaşi subiect

Incidentul s-ar fi petrecut, ieri după-amiază, pe strada Unirii din municipiul Constanța. Deşi chiar adolescentul încălcase regulile de circulaţie, tot el a fost cel nervos. 

Reporter - curier:

Dar tu i-ai spus ceva sau din ce cauză? Că, până la urmă, a făcut ceva ilegal.

Nu. I-am făcut semn să se dea în stânga să pot să trec eu, să pot să-mi fac de treaba mea, şi a scos pistolul şi a tras.

Arma pe care a folosit-o adolescentul era deţinută ilegal

Adolescentul de 16 ani se afla la volanul unei maşini care se conduce cu un permis special. Arma pe care a folosit-o, neletală, era deţinută ilegal. 

Reporter - curier:

Cum era pistolul? Descrie-l!

Negru.

Negru era?

Negru.

Olimpia Ceară pdc IPJ Constanța: A fost identificată şi ridicată, în vederea confiscării, arma cu bile pe care acesta ar fi folosit-o. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Adolescentul a fost identificat, iar după ce a fost audiat a primit o amendă de o mie de lei pentru deţinere şi folosire ilegală a unei arme şi 145 de lei pentru încălcarea Legii Circulaţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "A scos pistolul și a tras!" Un băiat de 16 ani a tras cu arma după o șicanare în traficul din Constanța