Antena Meniu Search
x

A sedus o femeie, apoi a forţat-o să se prostitueze în Europa, în apartamente închiriate. Bărbatul de 50 de ani din Călăraşi, arestat preventiv

Un bărbat de 50 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi determinat o femeie, prin violență fizică și psihică, să se prostitueze în țară și în străinătate.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 17:14

Bărbatul de 50 de ani din Călăraşi, arestat preventiv - Shutterstock

Polițiștii și procurorii DIICOT Călărași au făcut marți o percheziție domiciliară într-un dosar de trafic de persoane.

Ar fi racolat-o prin metoda "Loverboy"

Din cercetări a reieșit că, în perioada august 2021 – aprilie 2024, un bărbat de 50 de ani ar fi recrutat o persoană vătămată majoră prin metoda loverboy, pe care ulterior ar fi determinat-o prin acte de violență fizică și psihică să practice prostituția în folosul lui, atât în localități din județele Călărași, Harghita, Hunedoara și Arad, cât şi în Olanda şi Italia.

Astfel, bărbatul ar fi transportat și adăpostit victima în diverse locuințe închiriate, ar fi asigurat monitorizarea și paza acesteia și ar fi postat anunțuri pe site-uri de profil pentru atragerea de clienți. Sumele de bani obținute ar fi fost însușite de acesta, relatează Mediafax.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

În cauză, a fost efectuată o percheziție domiciliară, în județul Harghita, în urma căreia au fost ridicate 5 telefoane mobile și mai multe obiecte contondente. Procurorii au dispus reținerea bărbatului pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, iar miercuri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Călărași a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A sedus o femeie, apoi a forţat-o să se prostitueze în Europa, în apartamente închiriate. Bărbatul de 50 de ani din Călăraşi, arestat preventiv