Antena Meniu Search
x

Video A sfârşit decapitată de tren, la intrarea în staţia Barboşi din Galaţi. Călătorii aflaţi pe peron au fost matorii unor scene cumplite

Gândurile negre au făcut-o pe o femeie din Galaţi să recurgă la un gest extrem. Ea a sfârşit călcată de un trenul care circula pe ruta Galaţi - Buzău, la intrarea în staţia Barboşi. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional.   

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 08:47

Vezi și

Călătorii aflaţi ieri după-amiază pe peronul gării Barboşi au fost matorii unor scene cumplite, după ce la intrarea unei garnituri în staţie, o femeie a decis să îşi pună capăt zilelor. Din păcate, mecanicul locomotivei nu a mai apucat să frâneze la timp, iar victima a fost ucisă pe loc. Medicii nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul.

Trenul circula pe ruta Galaţi – Buzău

Potrivit IPJ Galaţi, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Galaţi au fost sesizaţi, prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui eveniment feroviar, soldat cu o victimă a cărei identitate este, până în prezent, necunoscută. Din primele cercetări, a reieşit că trenul R 7366, care circula pe ruta Galaţi – Buzău, la intrare în staţia CFR Barboşi, la km 248+600 a relaţiei CF 700, ar fi surprins şi accidentat mortal o femeie. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat pe mecanicul de locomotivă cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A sfârşit decapitată de tren, la intrarea în staţia Barboşi din Galaţi. Călătorii aflaţi pe peron au fost matorii unor scene cumplite