Antena Meniu Search
x

A treia noapte în care echipajele de urgență au fost solicitate la Academia de Poliție. Studenţii, acuzaţi că au adus microbii prin mâncarea comandată

Aseară, viitorii ofiţeri au făcut coadă la cabinetul medical al Academiei de Poliţie din cauza stărilor de rău, după ce au mâncat la cantina instituţiei. 

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 09:40

Vezi și

Sindicatul Europol a postat seara trecută pe o reţea de socializare o imagine cu echipajele de salvare venite la Academia de Poliţie. Medicii de pe ambulanţă au venit din nou pentru studenţii care acuzau dureri de stomac şi stări de rău, după ce au mâncat de la cantina instituţiei.

Alături de imagine, a fost postat şi un mesaj, prin care sindicatul anunţa că în continuare, mâncarea primită la cantină, în special carnea, se află în stadiul de descompunere sau este crudă, iar în mai multe feluri de mâncare s-au găsit viermi. Tot sindicatul a declarat că nu a avut loc nici un control DSP în instituţie, deşi de ani de zile, studenţii se plâng de condiţiile precare în care locuiesc şi servesc masa.

Mai mult decât atât, studenţii au fost acuzaţi că toxiinfecția alimentară s-a produs din vina lor şi mai precis, de la faptul că ar comanda mâncare din afara instituţiei şi astfel, ei ar fi adus microbii în aceasta. Cei 63 de studenţi care au ajuns la spitalul Balş cu diagnosticul de toxiinfecţie alimentară în urmă cu 3 seri, nu au fost internaţi, ci au revenit la instituţie, unde iau tratamentul recomandat de medici.

Deşi zeci de studenţi au suferit din cauza mâncării alterate, cursurile Academiei s-au desfăşurat în continuare. Acum sunt aşteptate rezultatele anchetei de la Ministerul de Interne, pentru a vedea dacă produsele din care s-a gătit mâncarea, erau ţinute în condiţii improprii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » A treia noapte în care echipajele de urgență au fost solicitate la Academia de Poliție. Studenţii, acuzaţi că au adus microbii prin mâncarea comandată