Antena Meniu Search
x

Video A uitat să tragă frâna de mână. Șoferul dubei care a ucis-o pe femeia din Brașov, în stare de șoc: "Credeţi că sunt într-o situaţie bună?"

Moarte stupidă în Braşov! O femeie şi-a pierdut viaţa după ce o maşină care nu a fost asigurată atunci când a fost parcată a luat-o la vale. Vehiculul fără şofer era pe o stradă înclinată şi a lovit mortal pietonul.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.11.2023, 21:20

Vezi și

Întâmplarea şocantă a avut loc într-o stradă de la periferia oraşului Braşov. Femeia de 65 de ani era în trecere pe stradă atunci când maşina parcată pe şoseaua înclinată a luat-o din loc.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Microbuzul din stânga mea a fost parcat exact în acest loc, pe partea dreaptă a drumului într un sector în pantă. Potrivit poliţiştilor, a fost lăsat fără asigurare, s a pus în mişcare şi a lovit o aici accidental pe femeia de 65 de ani.

Victima nu a mai avut nicio şansă

Victima nu a mai avut nicio şansă. Impactul a fost fatal. Dubiţa s-a oprit abia într-o prăpastie de pe marginea drumului

Pe acelaşi subiect

"Dubiţa asta a fugit de vale că nu a vea frâne şi a fugit în vale".

Şoferul este în stare de şoc după accident.

Şofer: Credeţi că sunt într-o situaţie bună?

Daniel Zontea, pdc IPJ Brașov: Poliţiştii au deschsi un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspetul săvârşirii uciderii din culpă.

Dacă va fi găsit vinovat, propiretarul riscă de la 1 la 5 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A uitat să tragă frâna de mână. Șoferul dubei care a ucis-o pe femeia din Brașov, în stare de șoc: "Credeţi că sunt într-o situaţie bună?"