Antena Meniu Search
x

Video "A vrut să o omoare, dar a ieşit moşneagul şi l-a omorât pe el". Ucis cu parul în timp ce încerca să-și apere fosta noră de actualul iubit, în Vaslui

Crimă oribilă într-un sat din judeţul Vaslui. Un bărbat de 78 de ani a fost ucis în timp ce încerca să îşi apere fosta noră. Femeia a fost atacată de actualul concubin, iar când a încercat să o protejeze, bărbatul a fost lovit în cap cu un par. Vecinii spun că bărbatul acuzat de crimă nu ar fi la primul episod de violenţă. Însăşi concubina recunoaşte că a mai fost atacată şi în trecut. 

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 08:46

Vezi și

Ţinta individului ar fi trebuit să fie, de fapt, concubina. Cei doi trăiesc împreună de câţiva ani şi au un copil de 1 an şi jumătate. Ieri, într-un moment de furie, a încercat să o atace, iar femeia a fugit să caute scăpare în gospodăria foştilor socrii.

Manuela Lepădatu, concubina suspectului: A venit peste mine, era uşa închisă şi mi-a spart uşa. Eu am fugit şi am venit la socrul meu, ajutor, ajutor! Şi când să iasă socrul meu eu am fugit la deal şi l-ar fi bătut, cu ce o fi dat nu ştiu, nu am văzut.

Mort după ce a încercat să-și apere fosta noră

Nepotul victimei: M-am uitat la capul lui, avea aici ditamai cucuiul, vânăt pe mâini. A vrut să se ducă să o omoare, dar a ieşit moşneagul şi i-a dat lui în cap, l-a omorât pe el.

Pe acelaşi subiect

O lovitură cu parul i-a fost fatală victimei de 78 de ani. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, bărbatul a murit în cele din urmă. Nu a fost însă singurul pe care presupusul suspect l-ar fi atacat.

Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: Soţia persoanei decedate, în vârstă de 78 de ani, ar fi fost, de asemenea, lovită cu un corp contondent, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şi nu ar fi nici pentru prima dată când bărbatul acuzat acum de crimă devine agresiv. Cei care îl cunosc spun că avea des episoade de violenţă. Inclusiv concubina lui recunoaşte că a mai fost atacată în trecut.

Vecinii îl cunosc pe suspect ca fiind un bărbat violent

Manuela Lepădatu, concubina suspectului: A venit acum o lună mi-a sărit cu cuţitul. Şi a intrat peste copii în casă. A sărit la mine cu cuţitul, ne-a ameninţat cu pietre că ne omoară. Şi a zis: dacă suni la poliţie te omor.

Nepotul victimei: Acum vreo trei ani a venit smurdul de a luat-o pe una Mariana că i-a băgat şurubelniţa în cap.

Vecin: A mai bătut nişte femei, dar nu ştiu nimic ce s-a întâmplat acum. A mai bătut-o şi pe asta cu care e acum, a băgat-o în spital.

Vecin: Băiatul ăsta este un băiat obraznic, pericol. El trebuia inchis de mult, nu trebuie în libertate.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astazi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "A vrut să o omoare, dar a ieşit moşneagul şi l-a omorât pe el". Ucis cu parul în timp ce încerca să-și apere fosta noră de actualul iubit, în Vaslui