Antena Meniu Search
x

Video A vrut să scape de bătaie şi a omorât un om. Un tânăr de 19 ani din Mureş a dat cu maşina peste un bărbat, în timp ce fugea de la un scandal

Tragedie, sâmbătă dimineaţa, la Sighişoara, în judeţul Mureş. Un bărbat de 42 de ani a murit, iar un altul de 26 a fost rănit, după ce un şofer de 19 ani i-a lovit cu maşina în timp ce încerca să fugă de la locul în care izbucnise un scandal.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 20.08.2022, 16:48

Vezi și

Totul s-a întâmplat în jurul orei 05:30. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în parcarea unui restaurant din Sighișoara, a avut loc un conflict spontan, cu implicarea mai multor persoane. 

Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat şi au constata că într-adevăr acolo a avut loc un scandal. Poliţiştii au stabilit că un tânăr, în încercarea de a scapa, s-a urcat într-un autoturism, pentru a pleca cu acesta, moment în care a accidentat doi bărbați, de 26 și 42 de ani. Martorii spun că şoferul a fost atacat de trei persoane, s-a speriat şi s-a urcat în maşină.

Victimele au fost transportate la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru al salva pe bărbatul de 42 de ani, astfel că în cazul lui a fost declarat decesul. Cel de-al doilea bărbat lovit a ajuns la spital cu traumatism la membrele inferioare,  gambe şi glezne, iar după două ore a fost externat.

Șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr, de 19 ani, din județul Sibiu.Față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Ce spun oamenii legii

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » A vrut să scape de bătaie şi a omorât un om. Un tânăr de 19 ani din Mureş a dat cu maşina peste un bărbat, în timp ce fugea de la un scandal