Antena Meniu Search
x

Video "A zis că nu mai reuşea să adormă şi a combinat nişte pastile". Medicul neurolog care a distrus o cafenea din Capitală cu maceta era la al doilea incident în acelaşi loc

Un renumit medic neurolog din Capitală a distrus nu o dată, ci de două ori, cu o macetă o cafenea din Sectorul 1. La al doilea atac, medicul de 33 de ani a fost prins în flagrant de poliţişti. Agenţii au fost nevoiţi să-l someze cu pistolul pentru ca bărbatul să renunţe la arma albă. Medicul neurolog ar fi fost sub influenţa unor medicamente psihotrope şi a alcoolului, spun apropiaţii lui. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 12.02.2024, 19:52

Vezi și

Reporter-medic: Aveţi o problemă cu patroana cafenelei?

Nu comentez!

- Ce v-a căşunat pe cafeneaua aia, domn doctor?

Înarmat cu o macetă de peste jumătate de metru, cu faţa faţa acoperită cu ochelari de soare şi o mască chirurgicală, medicul neurolog a făcut ravagii în cafeneaua aflată în Dorobanţi, cartier de lux al Capitalei.

Pe acelaşi subiect

Medicul neurolog era la al doilea incident

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum doctorul înceracă să taie cablurile de Internet şi de energie electrică din local. 

Individul de 33 de ani foloseşte apoi arma ca să forţeze uşa de la intrare. Fără succes. Proprietara cafenelei l-a văzut pe camere şi a sunat imediat la 112. 

Bianca Iacob, reporter Observator: După ce a fost prins în flagrant de către poliţişti, bărbatul a început să alerge pe străzile din jurul cafenelei cu maceta în mână. Deşi, poliţiştii l-au somat cu pistolul de mai multe ori să arunce arma albă, abia într-un final a făcut acest lucru, însă şi-a continuat alergarea. A fost prins în spatele blocului unde locuieşte de către poliţişti, încătuşat şi dus la secţia de poliţie. 

Maceta i-a ajutat pe poliţşti să facă lumină intr un alt caz cu autor necunoscut. Aceeaşi armă fusese folosită într-o spargere dată la aceeaşi cafenea, la mijlocul lunii decembrie. Atunci, medicul, a forţat uşa cu maceta si ar fi incendiat camera de depozitare.

Timp de aproape două luni, patroana cafenelei a stat cu spaima că atacatorul se poate întoarce oricând. Ceea ce s-a şi întâmplat. Spune că nu a bănuit însă nicio clipă că atacatorul îi este vecin. Şi mai ales că este un medic de renume.

Proprietara cafenelei: M-a contactat un prieten să-mi spună că-i pare rău. Mi-a spus că are probleme cu somnul, munceşte foarte mult. Are 3 joburi. A zis că nu mai reuşea să adormă şi a combinat nişte pastile, care i-au provocat nişte halucinaţii de care el nu-şi aminteşte. 

Reporter-medicV-aţi prescris singur reţetele? De unde aveaţi pastilele, medicamentele?

- Nu comentez. 

- Aţi combinat alcoolul cu medicamentele?

Avocat: Nu avem nimic de declarat! Hai!

Săptămâna trecută, inainte de ultimul atac, o clinică privată cu care a colaborat în ultimii doi ani i-a reziliat contractul. Potrivit surselor Observator, colegii medicului s-ar fi plâns că avea un comportament ciudat. 

Proprietara cafenelei: Am înţeles că e şi căsătorit. Deci pare un om foarte normal, care-şi desfăşoară activitatea. E un doctor foarte iubit, din ce am înţeles de la cunoscuţi. 

Medicul este acum acuzat de distrugere şi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "A zis că nu mai reuşea să adormă şi a combinat nişte pastile". Medicul neurolog care a distrus o cafenea din Capitală cu maceta era la al doilea incident în acelaşi loc