Antena Meniu Search
x

A1.ro, liderul site-urilor de divertisment din România

În 2015, www.a1.ro și-a consolidat poziția de lider al site-urilor de divertisment din România și a bătut cu 9 - 3 principalul concurent din categorie.

Vezi și

În 2015, www.a1.ro și-a consolidat poziția de lider al site-urilor de divertisment din România și a bătut cu 9 - 3 principalul concurent din categorie. 

La internet ne zboară primul gând şi atunci când vrem să aflăm ceva sau când lucrăm, dar şi când vrem să ne relaxăm puţin. Site-ul a1.ro a fost cel mai vizionat site de divertisment din România în 2015. Cătălin Oprişan, redactor-şef a1.ro,  a fost invitat în platoul Observator. 

Invitatul a fost provocat, printre altele, să răspundă la întrebarea: „Ce ajunge viral?”. Nu mai e de mult o surpriză faptul că românii caută pe a1.ro știri interesante, dar și virale.

„A1.ro este liderul site-urilor de divertisment din online-ul românesc. Mai mult, într-o piață mobile în creștere, am fost primul site din România care am ajuns la un număr record de peste 7.000.000 de unici din traficul de pe tablete și pe mobile, pe toate categoriile, cu opt luni înaintea oricărui alt site local”, a completat redactorul-șef a1.ro.

Cele mai virale clipuri ale Antenei 1 in 2015

În top 10 cele mai virale videouri din România în 2015 s-a clasat și momentul "Barbie" de la X Factor. Cu peste 12 milioane de vizualizari Emily Moskalenko, a cucerit cu numărul său spectaculos de acrobație la bară nu doar juriul Next Star ci și publicul de pe youtube. Deși lansat la finalul lui 2015, Roby Roberto, marca In Puii Mei a devenit deja un fenomen in online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » A1.ro, liderul site-urilor de divertisment din România