Antena Meniu Search
x

Video Abandonat de mamă la naștere, incendiat de tată la 16 ani. "L-a bătut în aşa manieră încât... Apoi am văzut când a luat foc"

Caz înfiorător în Galaţi. Un bărbat a fost arestat după ce şi-a incendiat propriul copil. Individul şi-a bătut crunt băiatul, după care l-a stropit cu spirt şi i-a dat foc. Adolescentul de 16 ani a ajuns la spital, unde le-a povestit totul medicilor. Vecinii celor doi spun că tatăl şi fiul se certau des. Tânărul ar fi consumator de droguri, iar cel care l-a crescut singur ar fi încercat să-l educe cu palma. Acum, unul este la închisoare, celălalt în spital.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 08:19

Vezi și

Atenție! Detalii care vă pot afecta emoțional!

Tatăl şi fiul său locuiau într-un bloc de garsoniere aflat la marginea municipiului Galaţi. Incidentul a avut loc în seara de 12 ianuarie. Un schimb dur de replici şi câteva jigniri s-au transformat rapid într-un scandal monstru. Bărbatul şi-a bătut crunt fiul, după care l-a stropit cu spirt şi i-a dat foc. Adolescentul a ajuns la spital, unde, speriat, le-a mărturisit totul medicilor. 

Andreea Luca - medic: Copilul s-a prezentat la camera de gardă a spitalului nostru cu arsuri produse prin flacără, pe aproximativ 10% din suprafața corpului, în urma unei agresiuni fizice produse de către tată, din declarații. 

Vecinii, martori la scenele cumplite

Pe acelaşi subiect

La scenele halucinante au asistat şi unii vecini, care... n-au ştiut cum să reacţioneze.

Vecin: L-a bătut! L-a bătut în aşa manieră încât... La un moment dat, l-a dat afară pentru că aşa a fost mult mai ok. Şi apoi s-a întâmplat inevitabilul. Am văzut la urmă când a luat foc el, atât. Bine... s-a stins imediat. 

Adolescentul ar făcut mai multe boacăne în ultima perioadă, aşa că tatăl a decis să-i dea o lecţie.

Anturajul de aici de la noi din cartier e mai... 

Consuma cumva alcool sau droguri? 

Cred că droguri. 

Băiatul? 

Da. 

Droguri? 

Da. 

Băiatul a fost abandonat de mamă în maternitate, la naştere

Tatăl băiatului a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Copilul de 16 ani este în continuare internat în spital. Va mai rămâne acolo cel puţin 2 săptămâni. 

Tania Calcan - purtător de cuvânt DGASPC Galați: Dacă nu reuşim să identificăm niciun membru al familiei care ulterior verificărilor să corespundă unor condiţii minime pentru asigurarea integrală a copilului, da, luăm în calcul posibilitatea plasamentului în regim de urgenţă. 

Băiatul de 16 ani a fost abandonat de mama naturală în maternitate, la naştere. Atunci, tatăl lui a decis că-l va crește singur.

Acum... el este în inchisoare, în timp ce adolescentul este internat în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Abandonat de mamă la naștere, incendiat de tată la 16 ani. "L-a bătut în aşa manieră încât... Apoi am văzut când a luat foc"